Details

  • Trompsingel
  • 9724 CX
  • Groningen
  • 27 - 58 m²

Wij Trompsingel

 

Langs de singel, aan de rand van de binnenstad in Groningen, zijn 50 studio’s en 72 tweekamerappartementen gerealiseerd.

De woonoppervlaktes variëren van 27 m² tot 58 m². Met huurprijzen vanaf € 700,-. Zowel de appartementen en studio’s hebben een eigen badkamer en keuken! Hier kook jij de lekkerste maaltijden. De woningen worden opgeleverd met vloer en de wanden zijn voorzien van vliesbehang, je kunt er dus zo in!

In het pand is een gemeenschappelijke ruimte met wasmachines en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Heb je een auto? Parkeren kan in de ondergelegen Q-park garage.

122 Woningen

  • Beschikbaar
  • Verhuurd

Nu te huur

De onderstaande woningen zijn beschikbaar. Heb je interesse, voeg de woning dan toe aan je winkelmandje en maak een profiel aan.

Zit de woning van jouw voorkeur er nog niet bij? Maak dan je woonwens aan en wij houden je op de hoogte van beschikbaarheid die past bij jouw voorkeuren!

Er zijn geen woningen gevonden
Studio

Studio

Prijzen vanaf € 495 tot €650 Oppervlakte vanaf 27 m2 tot 33 m2
*

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement

Prijzen vanaf € 652 tot €815 Oppervlakte vanaf 27 m2 tot 58 m2

Over Groningen

De bruisende stad Groningen telt 232.652 inwoners en is de grootste stad van noordelijk Nederland.

De appartementen liggen tegen de binnenstad van Groningen, waar je vele cafés, restaurants, theaters en musea kunt vinden. In Groningen is voor iedereen wat te beleven!

In het winkelcentrum van Groningen kun je heerlijk struinen door de gezellige straatjes. Maar ook voor een rustige wandeling kun je terecht in bijvoorbeeld de Prinsentuin, het Noorder plantsoen of de Groningse hofjes.