Terug naar Wij Lodewijk

Luxe appartement

118 - 118 m2
Woonoppervlakte
980 - 980
Huurprijs

Een ruim driekamerappartement van 118m² op de begane grond met toegang tot de parkachtige tuin en eigen parkeerplaats. In de hal is bevindt zich de toegang tot het toilet. De badkamer is voorzien van een dubbele douche, een luxe vrijstaand bad en een dubbele wastafel. De keuken is luxe afgewerkt met diverse inbouwapparatuur.

Wij Lodewijk - Apeldoorn

Luxe appartement

Koning Lodewijklaan 6B
7314 GE Apeldoorn

Huur € 1021 per maand

Servicekosten: € 308,00

Huur nu!

Aanvaarding: In overleg
 

118 m2
Oppervlakte

Wij Lodewijk - Apeldoorn

Luxe appartement

Koning Lodewijklaan 6B
7314 GE Apeldoorn

Op de begane grond van het monumentale pand aan de Koning Lodewijklaan ligt een ruim en heel comfortabel driekamerappartement van ca. 118m2. Het appartement heeft een eigen entree en een royale slaapkamer en wordt volledig gestoffeerd opgeleverd: met rolgordijnen en gelegde vloer.

Inkomenseis:
• Om in aanmerking te komen voor het appartement dient het bruto maandinkomen 3,5x de huur te bedragen. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Let op: de foto‘s zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning.

De hal voert naar de ruime woonkamer (46 m²) met open keuken met diverse inbouwapparatuur.

De badkamer is luxe ingericht met een dubbele douche met thermostatische mengkranen, vrijstaand bad en luxe dubbele wastafelmeubels. Aan de hal grenst de separate wc-ruimte, met hangend toilet en fontein.

Vanuit de woonkamer ga je naar de bijkeuken (ook te gebruiken als logeerkamer) met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Bovendien biedt het appartement toegang tot de heerlijke, parkachtige tuin en heb je een eigen parkeerplaats. Daarbij maak je als huurder gratis gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten zoals sauna en fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen geringe kosten kun je gebruik maken van de zonnebank.

Huur € 1021 per maand

Servicekosten: € 308,00

Huur nu!

Aanvaarding: In overleg
 

118 m2
Oppervlakte

Deze woning huren

Verstuur

Andere woningen van Wij Lodewijk

Appartement

46-59 m2

Huur € 575-702 p/mnd

6 woningen

Verhuurd

Appartement met tuin

46-59 m2

Huur € 559-622 p/mnd

8 woningen

Verhuurd

Appartement met vide en tuin

61-67 m2

Huur € 611-647 p/mnd

3 woningen

Verhuurd

Villa

441-441 m2

Huur € 1909-1909 p/mnd

1 woningen

Verhuurd

Ligging

Bekijk lijst

Bewoners over WijWonen

"

Comfortabele studio, voordelige huur

Stijntje

De locatie van Wij-Robijn Apeldoorn is geweldig. Dichtbij het centrum en toch omgeven door groen en rust. Ik heb een comfortabele studio en vind het heerlijk om vanaf mijn balkon naar de omgeving te kijken. Het is een fijne woonplek. Ook heel fijn is de voordelige huur. Zo houd ik geld over om leuke dingen te doen.” Alle verhalen >

"

Dan ben ik echt thuis

Marco

Als ik hier kom, dat klinkt raar, maar ik voel me thuis. Als ik hier over de vloer kom, dan ben ik echt thuis. Alle verhalen >