> Het Concept ReferentiesVan alle gemakken voorzienVeelgestelde vragen

 

Het Concept

Wonen doe je samen

Wonen doe je samen. Dat wensen we onze bewoners toe. Onze panden zijn zo ingericht dat het ontmoeten van nature wordt gestimuleerd. Natuurlijk is dat vrijblijvend. Maar niemand hoeft zich eenzaam te voelen. We stimuleren het sámen wonen met diverse gemeenschappelijke faciliteiten.

De filosofie: comfortabel en veilig wonen

Mensen willen comfortabel en veilig wonen. Dát staat bij Wij wonen voorop. En het blijkt ook uit de opzet en inrichting van onze studio’s, appartementen en woningen. Maar zoals gezegd: minstens zo belangrijk vinden we het dat mensen prettig sámenwonen. Want bijna 40% van alle huishoudens in Nederland bestaat inmiddels uit eenpersoonshuishoudens. En de verwachting is dat dit percentage de komende jaren verder toeneemt. We hebben daarom veel oog voor de sociale samenhang.  

Sámen wonen

Sommige mensen kiezen er bewust voor om alleen te wonen. Anderen wonen door omstandigheden alleen. Al onze bewoners hebben volop mogelijkheden om toch sámen te wonen. Samen sporten in de gym, samen eten in de lounge, samen studeren op de flexwerkplek, samen genieten op het dakterras, samen naar de zomerbarbecue. Enzovoort. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. En omdat het kan bijdragen aan het welzijn van mensen.

Samen voor een veilige, schone woonomgeving

Huismeester en bewoners zijn sámen verantwoordelijk voor een veilige, schone woonomgeving. De huismeester is als een huisvader. Soms streng. En altijd gericht op het welbevinden van de bewoners. Hij is bovendien het aanspreekpunt voor buurtbewoners. Want ook in de wijk willen wij sámen wonen.

Samen voor een fijne woonervaring 

Samen streven we naar een fijne woonervaring voor de bewoners. De huismeester, de centrale beheerorganisatie van Wij wonen en Vaster Invest Fonds uit Maarsbergen, eigenaar van de woningen. We zijn pas tevreden als onze huurders dat zijn. Door goed in contact te blijven met de bewoners, willen we zo goed mogelijk inspelen op wensen en behoeften. De menselijke maat staat centraal. Met als doel: een fijne woonervaring voor al onze huurders.

Iets voor jou?

Voel je je aangesproken door ons concept en de filosofie daarachter? Woon jij ook graag in een sociale omgeving en toch lekker op jezelf? Van harte welkom in één van onze aansprekende Wij-wonen-panden! We hebben geschikte woningen voor zowel jonge starters, stellen als senioren. Het mooist is een mix van jong en oud, zodat bewoners iets voor elkaar kunnen betekenen.

Natuurlijk, we realiseren ons dat jonge starters vaak niet de huurprijs voor een 3-kamerappartement kunnen betalen. Door zoveel mogelijk vergelijkbare woonruimtes (en dus vergelijkbare huren) in één complex te hanteren, zien we vaak wel dat doelgroepen zichzelf uitselecteren. Van harte welkom!

Onze partners en wij

Wij wonen is een initiatief van het Vaster Invest Fonds uit Maarsbergen. Een jonge investeringsmaatschappij met een innerlijke drive om anders te zijn dan andere fondsen. Hóe anders? Wij gaan voor een lange-termijnsamenwerking met onze partners en onze huurders. We voelen ons enorm betrokken bij onze woonpanden en werken graag samen met de beheerders én de huurders aan een veilige, nette en sociale woonomgeving. Met oog en hart voor elkaar.

Samenwerking met beheerorganisaties

Voor het beheer van de panden werken we samen met twee professionele beheerorganisaties: JW Vastgoedadvies en VasteState. Organisaties die wij met zorg hebben geselecteerd en die staan voor een servicegerichte en professionele aanpak naar onze bewoners. Persoonlijke aandacht en korte lijnen zorgen voor tevreden bewoners. Daar gaan we voor.

Ons team, aangenaam

Samen maken we werk van een veilige, nette en sociale woonomgeving. Beheerders, huismeesters en het team van Vaster inVest. 

Bewoners over WijWonen

Comfortabele studio, voordelige huur

Stijntje

De locatie van Wij-Robijn Apeldoorn is geweldig. Dichtbij het centrum en toch omgeven door groen en rust. Ik heb een comfortabele studio en vind het heerlijk om vanaf mijn balkon naar de omgeving te kijken. Het is een fijne woonplek. Ook heel fijn is de voordelige huur. Zo houd ik geld over om leuke dingen te doen.” Alle verhalen >

Er is altijd wel iemand voor een praatje

Laura

Alsof je gewoon echt thuis komt bij je ouders, alleen dan nu op mezelf. Je komt binnen en je maakt een kletspraatje met iemand die je een keer op een feestavond hebt ontmoet. Er is altijd iemand om mee te praten.  Alle verhalen >

Dan ben ik echt thuis

Marco

Als ik hier kom, dat klinkt raar, maar ik voel me thuis. Als ik hier over de vloer kom, dan ben ik echt thuis. Alle verhalen >

 

Van alle gemakken voorzien

Appartementen, voor jong tot oud, voor singles tot stellen

Trendy woonstudio’s vanaf 26 m² tot aan luxe 3-kamerappartementen van 89m², zoveel mogelijk met eigen balkon. In de appartementencomplexen zijn liften aanwezig. Veelal behoort het huren van een separate berging tot de mogelijkheden.

Huismeester

Elk complex heeft een eigen huismeester. Die heeft technisch inzicht én houdt de huurders op positieve wijze aan het huishoudelijk reglement. Kortom: een huisvader of huismoeder met een luisterend oor en een scherpe blik. En het aanspreekpunt voor de buurt.

24/7 veiligheid en controle

Elk pand heeft een eigen toegangscontrolesysteem. Bovendien worden opnames gemaakt van toegangsdeuren en een aantal openbare ruimtes. Bij calamiteiten kunnen deze beelden worden bekeken.

Centrale living voor ontmoeten en ontspanning *

Gewoon even gezellig koffiedrinken, krant lezen, tv kijken of een balletje leggen? Dit kan in de centrale living van nagenoeg elk gebouwencomplex. Een ontmoetingsplek om het Wij-wonen-gevoel optimaal te beleven.

Keuken voor dagelijks warme maaltijden *

’s Ochtends een gezonde, verse maaltijd bestellen voor ’s avonds? Dat kan in één van onze gebouwen: Wij Robijn in Apeldoorn. Handig voor drukbezette bewoners. En ideaal om contact te maken met jouw medebewoners. Onze maaltijden zijn heel schappelijk geprijsd.

Faciliteiten voor sport, wellness en werken *

’s Ochtens vroeg of ’s avonds laat een sportschoolbeleving op letterlijk loopafstand van je woning? In een aantal van onze panden zijn diverse faciliteiten voor een gezonde levensstijl. Ook kun je relaxen in de sauna. Wil je ongestoord studeren of werken? Dan biedt de flexwerkplek een goede oplossing.

Parkeren buiten of binnen

Bij elk complex zijn voldoende parkeerplaatsen. Het gebruik is inbegrepen bij de huur óf je huurt voor een relatief gering maandbedrag een plek. Je parkeert op de parkeerplaats nabij het woongebouw of in de parkeerkelder eronder.

Gemeenschappelijk (dak)terras

In panden waar de appartementen geen eigen balkon hebben, zijn vaak één of meerdere gemeenschappelijke dakterrassen. Een prima plek om te genieten van de frisse buitenlucht en de stralende zon. Ook gezellig om samen met je medebewoners bij te kletsen of te genieten van de ondergaande zon.