Over Wij Wonen

Handen uit de mouwen voor onze bewoners

Het woonplezier van onze bewoners staat voorop. Daar werken we elke dag aan. Ook zoeken we elke dag weer naar nieuwe mogelijkheden om Wij-wonen-locaties in Nederlandse steden te realiseren. Zodat we nog meer huurders kunnen verrassen met een comfortabele woning waarin je lekker jezelf kunt zijn, maar je niet eenzaam hoeft te voelen. Daar doen we het voor.

Onze partners en wij

Wij wonen is een initiatief van het Vaster Invest Fonds uit Maarsbergen. Een jonge investeringsmaatschappij met een innerlijke drive om anders te zijn dan andere fondsen. Hóe anders? Wij gaan voor een lange-termijnsamenwerking met onze partners en onze huurders. We voelen ons enorm betrokken bij onze woonpanden en werken graag samen met de beheerders én de huurders aan een veilige, nette en sociale woonomgeving. Met oog en hart voor elkaar.

Samenwerking met beheerorganisaties

Voor het beheer van de panden werken we samen met twee professionele beheerorganisaties: JW Vastgoedadvies en VasteState. Organisaties die wij met zorg hebben geselecteerd en die staan voor een servicegerichte en professionele aanpak naar onze bewoners. Persoonlijke aandacht en korte lijnen zorgen voor tevreden bewoners. Daar gaan we voor.

Ons team, aangenaam

Samen maken we werk van een veilige, nette en sociale woonomgeving. Beheerders, huismeesters en het team van Vaster inVest. Maak kennis het ons team:

Beheerders


JW Vastgoedadvies (Midden en Oost NL)

• Wij Robijn
• Wij Lodewijk
• Wij Boreel


VasteState (West NL)

• Wij Huiswaard

Kom in contact