Brugwoningen

Brugwoning
Emmastraat 23 7513 EA Enschede

Vanaf augustus zijn wij trotse eigenaar van twee unieke brugwoningen in Enschede! Wat deze woningen (gelegen aan de Haaksbergerstraat 94 en Emmastraat 23) uniek maakt is de oude functie van de loopbrug als verbinding diende tussen twee MST ziekenhuizen. Personeel en patiënten (een aantal in bed) maakte gebruik van deze brug om zichzelf van het ene naar het andere ziekenhuis te verplaatsen.

Beide woningen zijn ca. 125 m² en hebben 1 slaapkamer en 1 werkkamer, wat ook te gebruiken is als 2e slaapkamer. De woningen hebben een balkon of terras en een prachtige daktuin met middag en avondzon en een gedeeltelijke overkapping om beschut tot laat in de avond van de ondergaande zon te genieten! De indicatieve huurprijs is ca. € 1.450,- per maand (ex. servicekosten). De woningen met energielabel A worden naar verwachting augustus 2022 opgeleverd, let op dit is een prognose.

Op deze pagina kun je de foto´s van de huidige situatie van de brugwoningen zien. Uiteraard wordt er momenteel hard gewerkt om hier een fijne woonplek van te maken. Zo worden de gevels voorzien van grote kozijnen met glas waardoor er veel daglicht in de woning komt. Meer informatie over deze unieke brugwoningen volgt snel! Mocht je de plek willen bezichtigen of nu al je interesse kenbaar maken, meld je dan aan via enschede@veldboomvastgoed.nl

  • 1450,- huur per maand
  • 125 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Haaksbergerstraat 94

Brugwoningen

Haaksbergerstraat 94 Enschede

Markt 107

Wij Telgen

Markt 107 Hengelo

Verlengde Kazernestraat 77

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 77 Deventer