Wij Stadsweide

Studio
Haaksbergerstraat 84-7 7513 EA Enschede

** Per direct beschikbaar **

Ben jij opzoek naar een fijne plek voor jezelf? Dan is deze studio van ca. 40 m2 perfect voor jou. Deze studio is gelegen op de begane grond. Wonen, slapen en koken doe je in één ruimte. Vanuit de hal bereik je de leeftuimte. Deze woning heeft geen buitenruimte. De badkamer bereik je vanuit de hal. De badkamer is uitgerust met een douchhoek met mengkraan, wasbad met fontijn, een spiegel en toilet. De keuken is uitgerust met al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een combi-magnatron. Hier maak jij de lekkerste maaltijden! De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

- Wij Stadsweide -
Dichtbij het gezellige centrum van Enschede zijn 55 twee- drie en vierkamerappartementen en 18 studio’s van verschillende types gerealiseerd. De woonoppervlaktes variëren van ca. 33 m2 tot en met ca. 142 m2. De studio's en appartementen hebben een kale huurprijs vanaf ca. €565 tot €1185,- per maand exclusief service kosten. In de besloten binnenplaats is een gezamenlijk buitenterras gerealiseerd, waar je met mooi weer goed kunt genieten van de zon. Heb je een auto? Een parkeerplek is optioneel te huur.

- Financieel -
• Huurprijs: € 690,-per maand
• Servicekosten: € 177,- per maand.
• Parkeerplek optioneel, kosten €50,- per maand
• De waarborgsom bedraagt standaard 1 maand de huur. Echter kan er in voorkomende gevallen een borg gevraagd worden bijvoorbeeld bij zelfstandig ondernemers, expats en/of bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten.

- Huurperiode -
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -
Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3 x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 42x huur excl. servicekosten.
• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.
• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Wil je deze studio graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoe je aan de inkomenseis?
Reageer dan via de interesse button in deze advertentie!

  • 690,- huur per maand
  • Service kosten € 25,-
  • 40 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Haaksbergerstraat 84-9

Wij Stadsweide

Haaksbergerstraat 84-9 Enschede

Vosselmanstraat 280B

Wij Kinsberg

Vosselmanstraat 280B Apeldoorn

Jan Luykenlaan 24

Wij Dichterskwartier Blok C

Jan Luykenlaan 24 Harderwijk