Wij Havenspoor

Vierkamerappartement
Havenspoor 185 3841 KZ Harderwijk

** BESCHIKBAAR PER 1-7-2024 **

Ben jij opzoek naar naar een fijne woonruimte voor jezelf en eventueel je partner? Lees dan snel verder! Per 1 juli kan jij wellicht de nieuwe bewoner zijn in het fijne complex van Wij Havenspoor in Harderwijk.

Een ruim vierkamerappartement op de derde verdieping. Wanneer je de woning binnenkomt, heb je vanuit de hal toegang tot de eerste twee slaapkamers, de berging met aansluiting voor de wasmachine, het separate toilet en de badkamer. De badkamer beschikt over een enkele wastafel met spiegel erboven en een inloopdouche.

In de ruime woonkamer bevindt zich de luxe, open Bruynzeelkeuken met al het benodigde inbouwapparatuur van Siemens. Met de inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasmachine, afzuigkap en koelkast met vriesvak maak je de lekkerste maaltijden.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de derde slaapkamer en het balkon van ca. 7 m2 op het zuidwesten. In de kelder bevindt zich een separate berging van ca. 5 m2.

De auto parkeer je gemakkelijk en gratis in de omgeving van Wij Havenspoor!

- Financieel -
• Beschikbaar per 1-7-2024
• Huurprijs: € 1.170,- per maand
• Servicekosten: € 72,78,- per maand (inclusief energieopbrengst €26,78,- per maand)
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur. Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd

- Wij Havenspoor -
Een modern wooncomplex met 63 huurappartementen. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon en heeft een externe berging in de kelder. Het wooncomplex heeft een gemeenschappelijke ruimte, waar je andere huurders kunt ontmoeten. De huismeester let erop dat iedereen kan wonen in een nette, veilige omgeving.

De meest noodzakelijke winkels zitten letterlijk bij je om de hoek. Achter de appartementen is er namelijk een winkelcomplex, met ruimte voor onder meer een bouwmarkt en twee (!) supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

- Harderwijk -
Harderwijk is een prachtige historisch stad met een gezellige binnenstad aan het Veluwemeer. Het centrum heeft een goed en gevarieerd winkelaanbod, veel gezellige cafés en heerlijke restaurants, waaronder twee sterrenrestaurants.

’s Zomers is het heerlijk ontspannen op één van de vele terrasjes. Ontdek ook de prachtige boulevard en de nieuwe havens. De omgeving van Harderwijk bestaat voornamelijk uit water en bos. Er is dus veel te beleven voor zowel actieve outdoorsporters als natuurgenieters.

- Inkomenseis -
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

- Huurperiode -
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Zou jij hier graag willen huren? Klik op "Contact met de makelaar" en laat je gegevens achter. Dan brengen wij je op de hoogte van hoe jij hier kunt gaan huren. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via de website.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se de feitelijke weergave van de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 1170,- huur per maand
  • Service kosten € 46,-
  • 72 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Jullensstraat 51

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 51 Groningen

Jullensstraat 31

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 31 Groningen

Ridderhof 34

Wij Wittesteyn

Ridderhof 34 Woudenberg