Wij Dichterskwartier Blok C

Driekamerappartement
Jan Luykenlaan 64 3842 LP Harderwijk

Wil je meer ruimte? Dan is dit driekamerappartement met een oppervlak van ca. 70 m2 perfect voor jou en eventueel je partner. Dit appartement is gelegen op verdieping 3. Via de hal bereik je de twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de woonkamer met open keuken.De keuken heeft witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad. De keuken wordt voorzien van al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.De badkamer wordt modern en compleet afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, dubbele wastafel met mengkraan, spiegel en elektrische radiator. De douchehoek wordt voorzien van een mengkraan, douchekop, glijstangset en douchegoot. Tevens heeft deze woning een separaat toilet.De buitenruimte in de vorm van een loggia heeft een oppervlak van ca. 9 m2 en is gelegen op het Zuidwesten.Dit appartement heeft een interne berging.De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.Je huurt dit appartement inclusief parkeerplaats. De kosten van de parkeerplaats komen er nog los bij.

De keuken heeft witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad. De keuken wordt voorzien van al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.

De badkamer wordt modern en compleet afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, dubbele wastafel met mengkraan, spiegel en elektrische radiator. De douchehoek wordt voorzien van een mengkraan, douchekop, glijstangset en douchegoot. Tevens heeft deze woning een separaat toilet.

  • 1195,- huur per maand
  • Service kosten € 130,-
  • 70 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Handelsweg 8A

Wij Dichterskwartier Blok D

Handelsweg 8A Harderwijk

Jan Luykenlaan 154

Wij Dichterskwartier Blok B

Jan Luykenlaan 154 Harderwijk

Handelsweg 6

Wij Dichterskwartier Blok D

Handelsweg 6 Harderwijk