Wij Dichterskwartier Blok C

Tweekamerappartement
Jan Luykenlaan 80 3842 LP Harderwijk

Een compact tweekamerappartement met een oppervlak van ca. 45 m2. Dit appartement is gelegen op verdieping 3. Via de woonkamer bereik je de slaapkamer, de badkamer met toilet en de buitenruimte.De keuken heeft witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad. De keuken wordt voorzien van al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.De badkamer wordt modern en compleet afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, enkele wastafel met mengkraan, spiegel, elektrische radiator en toilet. De douchehoek wordt voorzien van een mengkraan, douchekop, glijstangset en douchegoot.De buitenruimte in de vorm van een loggia heeft een oppervlak van ca. 5 m2 en is gelegen op het Zuidwesten.Dit appartement heeft een interne berging.De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.Je huurt dit appartement inclusief parkeerplaats. De kosten van de parkeerplaats komen er nog los bij.

De keuken heeft witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad. De keuken wordt voorzien van al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.

De badkamer wordt modern en compleet afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, enkele wastafel met mengkraan, spiegel, elektrische radiator en toilet. De douchehoek wordt voorzien van een mengkraan, douchekop, glijstangset en douchegoot.

  • 935,- huur per maand
  • Service kosten € 130,-
  • 45 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Dennenlaan 6

Wij Dennenlaan

Dennenlaan 6 Duiven

Jan Luykenlaan 152

Wij Dichterskwartier Blok B

Jan Luykenlaan 152 Harderwijk

Zuiderzeestraat 45

Huren in Staal

Zuiderzeestraat 45 Deventer