Wij Lodewijk

Appartement met tuin
Koning Lodewijklaan 6C 7314 GE Apeldoorn

Per 15 juni beschikbaar!

Een tweekamerappartement van 53 m² op de eerste verdieping met een ruime leefruimte met open keuken. Vanuit de woonkamer kom je in de separate, ruime slaapkamer van ca. 10 m². Het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

Het appartement beschikt over een externe berging. Daarbij maak je als huurder gratis gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten zoals sauna en fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen geringe kosten kun je gebruik maken van de zonnebank.

De modern afgewerkte keuken bevindt zich in de leefruimte van het appartement. De hal geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. De separate wc heeft een zwevend toilet.

- Huurprijs: € 620,11- per maand
- Servicekosten €199,- bestaat uit: stoffering, stookkosten en servicekosten.

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 2.173,- te zijn.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 92,5% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Ben je geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vul de velden in. Je ontvangt dan aansluitend meer informatie.

Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning. Huisdieren zijn niet toegestaan

In de woonkamer vind je de modern afgewerkte keuken.

De badkamer is bereikbaar via de hal en is compleet met wastafel, douche met thermostatische mengkraan, zwevend toilet en een aansluiting voor wasmachine en wasdroger.

  • 621,- huur per maand
  • Service kosten € 199,-
  • 48 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Havenspoor 111

Wij Havenspoor

Havenspoor 111 Harderwijk

Havenspoor 125

Wij Havenspoor

Havenspoor 125 Harderwijk

Schinkelwaard 20N

Wij Huiswaard

Schinkelwaard 20N Alkmaar