Wij Lodewijk

Appartement met tuin
Koning Lodewijklaan 6G 7314 GE Apeldoorn

Een tweekamerappartement van ca. 58 m² op de begane grond.

Ben jij op zoek naar een fijne woning voor jezelf en je eventuele partner? Dan is dit appartement echt iets voor jou! En mooi meegenomen: de woning wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Daar hoef jij alvast niet meer over na te denken.

Vanuit de woonkamer kom je in de separate, ruime slaapkamer van ca. 10 m2.

De modern afgewerkte keuken bevindt zich in de leefruimte van het appartement. Vanuit deze keuken bereid je de lekkerste maaltijden.

De hal geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. De separate wc heeft een zwevend toilet.

Het appartement beschikt over een externe berging. Daarbij maak je als huurder gratis gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten zoals sauna en fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen geringe kosten kun je gebruik maken van de zonnebank.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Financieel -

• Huurprijs: € 780,- per maand

• Servicekosten: € 333,- per maand. (inclusief stoffering, stookkosten)

• Parkeerplek optioneel: € 38,- per maand.

• De waarborgsom bedraagt standaard 1 maand de huur. Echter kan er in voorkomende gevallen een borg gevraagd worden bijvoorbeeld bij zelfstandig ondernemers, expats en/of bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten.

- Wij Lodewijk -

Het is heerlijk wonen in een 2-kamerappartement (ca. 46 tot 67 m²) van Wij Lodewijk. Het appartement heeft een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer met hoogwaardige douche, wastafel en toilet. Kies je voor een appartement op de begane grond? Dan heb je je eigen tuin! - Sauna, fitness en zonnebank -

Als huurder ontbreekt het je aan niets. Zo maak je gratis gebruik van luxe faciliteiten, zoals de sauna en de fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen een geringe vergoeding van de zonnebank. Wat een luxe! Ook handig: in het pand is regelmatig een huismeester aanwezig.

- Huurperiode -

Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -

Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3,5 x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 42x huur excl. servicekosten.

• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.

• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Wil je deze woning graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoe je aan de inkomenseis?

Reageer dan via de interesse button in deze advertentie!

De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Bekijk de plattegrond voor de werkelijke indeling. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

In de woonkamer vind je de modern afgewerkte keuken.

De badkamer is bereikbaar via de hal en is compleet met wastafel, douche met thermostatische mengkraan, zwevend toilet en een aansluiting voor wasmachine en wasdroger.

  • 780,- huur per maand
  • Service kosten € 333,-
  • 58 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Markt 218

Wij Telgen

Markt 218 Hengelo

Verlengde Kazernestraat 59

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 59 Deventer

Schinkelwaard 20L

Wij Huiswaard

Schinkelwaard 20L Alkmaar