Wij Lodewijk

Appartement met vide en tuin
Koning Lodewijklaan 6M 7314 GE Apeldoorn

** Per 1 juli 2023 beschikbaar! ** Maar kan in overleg eerder gehuurd worden!

Een appartement van 61 m² op de eerste verdieping met een ruime leefruimte met open keuken. Het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

Daarbij maak je als huurder gratis gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten zoals sauna en fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen geringe kosten kun je gebruik maken van de zonnebank.

- Huurprijs: € 696,97 per maand
- Servicekosten € 480,- bestaat uit: stoffering, stookkosten en servicekosten.

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

In de ruime woonkamer vind je de praktische, modern afgewerkte open keuken.

De badkamer is uitgevoerd met wastafel, douche met thermostatische mengkraan, zwevend toilet en een aansluiting voor wasmachine en droger.

  • 697,- huur per maand
  • Service kosten € 480,-
  • 61 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Vosselmanstraat 266C

Wij Kinsberg

Vosselmanstraat 266C Apeldoorn

Jan Luykenlaan 74

Wij Dichterskwartier Blok C

Jan Luykenlaan 74 Harderwijk

Haaksbergerstraat 82-110

Wij Stadsweide

Haaksbergerstraat 82-110 Enschede