Wij Lodewijk

Appartement met vide en tuin
Koning Lodewijklaan 6N 7314 GE Apeldoorn

** Per 1 oktober 2023 beschikbaar! **

Een tweekamerappartement van 50m² op de begane grond met een ruime leefruimte met open keuken. Vanuit de woonkamer kom je in de separate, ruime slaapkamer van ca. 10m2. Het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

Het appartement beschikt over een externe berging. Daarbij maak je als huurder gratis gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten zoals sauna en fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen geringe kosten kun je gebruik maken van de zonnebank.

De modern afgewerkte keuken bevindt zich in de leefruimte van het appartement. De hal geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. De separate wc heeft een zwevend toilet.

- Huurprijs: € 578,04,- per maand
- Servicekosten € 353,- bestaat uit: stoffering, stookkosten en servicekosten.

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt. Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 1.734,- te zijn.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 85% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Ben je geïnteresseerd in deze woning, reageer dan d.m.v. de button 'contact met de makelaar' met je naam en email adres. Je ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning. Huisdieren zijn niet toegestaan.

In de ruime woonkamer vind je de praktische, modern afgewerkte open keuken.

De badkamer is uitgevoerd met wastafel, douche met thermostatische mengkraan, zwevend toilet en een aansluiting voor wasmachine en droger.

  • 578,- huur per maand
  • Service kosten € 317,-
  • 50 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Jan Luykenlaan 10

Wij Dichterskwartier Blok C

Jan Luykenlaan 10 Harderwijk

Couperuslaan 33-21

Wij Dichterskwartier Blok E

Couperuslaan 33-21 Harderwijk

Jan Luykenlaan 136

Wij Dichterskwartier Blok B

Jan Luykenlaan 136 Harderwijk