Wij Lodewijk

Appartement
Koning Lodewijklaan 6T 7314 GE Apeldoorn

Per 6 maart 2023 beschikbaar!

Een tweekamerappartement van 58 m² op de eerste verdieping met een ruime leefruimte met open keuken. Vanuit de woonkamer kom je in de separate, ruime slaapkamer van ca. 10m2. Het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

Het appartement beschikt over een externe berging. Daarbij maak je als huurder gratis gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten zoals sauna en fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen geringe kosten kun je gebruik maken van de zonnebank.

De modern afgewerkte keuken bevindt zich in de leefruimte van het appartement. De hal geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. De separate wc heeft een zwevend toilet.

- Huurprijs: € 643,27 per maand
- Servicekosten €480,- bestaat uit: stoffering, stookkosten en servicekosten.

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt. Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 2.250,- te zijn.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning.

In de ruime woonkamer vind je de praktische, modern afgewerkte keuken.

De hal voert naar de badkamer die compleet is met wastafel, douche met thermostatische mengkraan, zwevend toilet en een aansluiting voor wasmachine en droger.

  • 643,- huur per maand
  • Service kosten € 480,-
  • 58 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Verlengde Kazernestraat 141

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 141 Deventer

Jan Luykenlaan 20

Wij Dichterskwartier Blok C

Jan Luykenlaan 20 Harderwijk

Jan Luykenlaan 42

Wij Dichterskwartier Blok C

Jan Luykenlaan 42 Harderwijk