Wij Oude Maas

Tweekamerappartement
Korte Parallelweg 61 3311 JN Dordrecht

** BESCHIKBAAR PER 1-7-2024 **

Ben jij opzoek naar een fijne woonruimte in Dordrecht? Lees snel verder!

Een ruim 2-kamerappartement van ca. 69 m2 gelegen op de 4e verdieping. In deze woning heb je alle ruimte voor jou en je eventuele partner. Vanuit je eigen keuken creëer je de lekkerste gerechten. De keuken is namelijk voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een koel-vriescombinatie.

Vanuit de hal is de afgewerkte en betegelde badkamer bereikbaar met een douche en wastafel. Het appartement beschikt over een separaat toilet en ook deze ruimte is betegeld. In het appartement bevindt tevens een berging met aansluiting voor de wasmachine en wasdroger.

De woning beschikt over een terras op het oosten en een externe berging.

Je huurt deze woning inclusief parkeerplek. Afname is verplicht. De kosten hiervan bedragen €98,90,- per maand en komen nog boven op de huurprijs.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in Wij Oude Maas.

- Financieel -
• Huurprijs: € 1.046,70,- per maand
• Servicekosten: € 62,- per maand
• Parkeerplek (verplichte afname): €98,90,- per maand
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur. Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd

- Wij Oude Maas -
In Dordrecht zijn 42 ruime twee-, drie- en vierkamerappartementen met parkeerplek en externe berging gerealiseerd in de voormalige kantoorruimtes boven winkelcentrum Maasplaza, met de naam, Wij-Oude Maas.

De appartementen hebben woonoppervlaktes van ca. 51 m² tot ca. 114 m² en beschikken over individuele en/of gemeenschappelijke buitenruimte. En samenkomen met je buren doe je op het dak, want daar kun jij straks genieten van een fantastisch uitzicht over de omgeving en het centrum, vanaf de gezamenlijke tuinkamer met terras!

- Inkomenseis -
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

- Huurperiode -
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Zou jij hier graag willen huren? Klik op "Contact met de makelaar" en laat je gegevens achter. Dan brengen wij je op de hoogte van hoe jij hier kunt gaan huren. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via de website.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se de feitelijke weergave van de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 1047,- huur per maand
  • Service kosten € 62,-
  • 69 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Jullensstraat 47

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 47 Groningen

Vosselmanstraat 284C

Wij Kinsberg

Vosselmanstraat 284C Apeldoorn

Jullensstraat 3

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 3 Groningen