Wij Telgen

Studio's
Markt 301 7551 CH Hengelo

** Beschikbaar per 1 september 2022 **

Studio van 36 m² voor € 570,82
Een ruime studio van 36 m² op de 3e verdieping. In deze studio heb je alle ruimte die je nodig hebt voor jezelf of samen met je partner!
Houd je van koken? In jouw eigen keuken bereid jij de heerlijkste maaltijden. Ook beschikt dit appartement over een eigen badkamer. Zin in ontspanning? Daar hoef je de deur niet voor uit. Er is namelijk een gezamenlijke sauna en sportschool aanwezig! Beide zijn gratis te gebruiken. Er zijn ook gemeenschappelijke ruimte met pooltafels en diverse werkruimtes. De huismeester is er vrijwel dagelijks.

Specificaties:
- Studio van 36 m²
- De studio wordt opgeleverd met nette vloerafwerking en verduisterende gordijnen.
- Huurprijs: € 570,82 per maand
- Servicekosten: € 296,- per maand

Inkomenseis:
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.
• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 85% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom gevraagd.
Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.
De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se de feitelijke weergave van de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 571,- huur per maand
  • Service kosten € 296,-
  • 36 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Markt 203

Wij Telgen

Markt 203 Hengelo

Korte Parallelweg 53

Wij Oude Maas

Korte Parallelweg 53 Dordrecht

Havenspoor 115

Wij Havenspoor

Havenspoor 115 Harderwijk