Wij Robijn

Appartement 2 kamer
Robijnstraat 8-114 7314 JA Apeldoorn

** Per 1 juli beschikbaar **
Een fijn tweekamerappartement van ca. 33 m²

Ben jij op zoek naar een fijne woning voor jezelf, met de luxe van een extra slaapkamer en een ruim balkon? Dan is dit appartement waar jij naar op zoek bent! En mooi meegenomen: de woning wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Daar hoef jij alvast niet meer over na te denken.

Als je van koken houd, ben je aan het goede adres. De keuken bevindt zich in de woonkamer. Je maakt dus de beste gerechten, gewoon vanuit je eigen huis.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de badkamer met het toilet, een wastafel en een douche met thermostatische mengkraan. Ook de slaapkamer is te bereiken via de woonkamer.

Je hebt de mogelijkheid om een parkeerplek te huren in de ondergrondse parkeergarage. De kosten hiervan zijn € 38,- per maand. Ook kun je gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Financieel -
• Huurprijs: € 610,- per maand
• Servicekosten: € 167,- per maand. (inclusief stoffering, witgoed, stookkosten)
• Parkeerplek optioneel: € 38,- per maand.
• De waarborgsom bedraagt standaard 1 maand de huur. Echter kan er in voorkomende gevallen een borg gevraagd worden bijvoorbeeld bij zelfstandig ondernemers, expats en/of bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten.

- Wij Robijn-
Het is heerlijk wonen in wooncomplex Wij Robijn in Apeldoorn. Dit woongebouw ligt in een prachtige omgeving aan de oostkant van Apeldoorn. Op nog geen kilometer van het Paleispark en op iets meer dan een kilometer van de binnenstad. Wij Robijn biedt 105 appartementen van 22 m² tot 36 m² en 1 appartement van 82 m². De appartementen op de verdiepingen hebben allemaal een eigen balkon met prachtig uitzicht over de stad, de bossen of beide.

- Sauna, fitness en werkruimten -
Op elke verdieping zijn aanvullende gemeenschappelijke faciliteiten, zoals wasmachines en drogers voor algemeen gebruik. Zin in ontspanning? Daar hoef je de deur niet voor uit. Op de begane grond vind je een sauna en een fitnessruimte met moderne apparatuur. Beide gratis te gebruiken! Tegen een geringe vergoeding kun je onder de zonnebank.

- Huurperiode -
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -
Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3,5 x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 42x huur excl. servicekosten.

Voor deze studio is jouw bruto (gezamenlijke) maandinkomen dus minimaal € 2.135,- per maand.

• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.
• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Wil je deze studio graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoe je aan de inkomenseis?
Reageer dan via de interesse button in deze advertentie!

De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

De luxe, moderne open keuken bevindt zich in de woonruimte van het appartement.

De badkamer is compleet met wastafel, douche met thermostatische mengkraan en toilet.

  • 610,- huur per maand
  • Service kosten € 167,-
  • 33 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Robijnstraat 8-206

Wij Robijn

Robijnstraat 8-206 Apeldoorn

Korte Parallelweg 57

Wij Oude Maas

Korte Parallelweg 57 Dordrecht

Ridderhof 25

Wij Wittesteyn

Ridderhof 25 Woudenberg