Wij Robijn

Appartement 2 kamer
Robijnstraat 8-601 7314 JA Apeldoorn

Per 1 mei beschikbaar!

Algemeen:
Als huurder maak je gratis gebruik van unieke gemeenschappelijke faciliteiten zoals de sauna en de fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen een geringe vergoeding van de zonnebank.
Het is heerlijk wonen in wooncomplex Wij Robijn in Apeldoorn. Dit woongebouw ligt in een prachtige omgeving aan de oostkant van Apeldoorn. Op nog geen kilometer van het Paleispark en op iets meer dan een kilometer van de binnenstad. Wij Robijn biedt 105 appartementen van 22m² tot 36m² en 1 appartement van 82 m². De appartementen op de verdiepingen hebben allemaal een eigen balkon met prachtig uitzicht over de stad, de bossen of beide.

Sauna, fitness en werkruimten
Op elke verdieping zijn aanvullende gemeenschappelijke faciliteiten, zoals wasmachines en drogers voor algemeen gebruik. Zin in ontspanning? Daar hoef je de deur niet voor uit. Op de begane grond vind je een sauna en een fitnessruimte met moderne apparatuur. Beide gratis te gebruiken! Tegen een geringe vergoeding kun je onder de zonnebank.

Studio:
Per 1-5 Een ruim tweekamerappartement van 33 m2. Het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Vanuit de woonkamer kom je in de slaapkamer die toegang biedt tot het balkon

- Huurprijs: € 495,01 per maand
- Servicekosten: € 181,- per maand (Servicekosten, Stookkosten, Stoffering en witgoed)
- Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor € 38,- per maand.
- De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.
- De badkamer is compleet met wastafel, spiegel, planchet en douche met thermostatische mengkraan. Ook het toilet is in de badkamer te vinden.
- Balkon van ca 4 m2

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt. Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 1.732,- te zijn.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 85% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning.

De luxe, moderne open keuken bevindt zich in de woonruimte van het appartement.

De badkamer is compleet met wastafel, douche met thermostatische mengkraan en toilet.

  • 496,- huur per maand
  • Service kosten € 181,-
  • 33 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Havenspoor 187

Wij Havenspoor

Havenspoor 187 Harderwijk

Ridderhof 8

Wij Wittesteyn

Ridderhof 8 Woudenberg

Vosselmanstraat 286C

Wij Kinsberg

Vosselmanstraat 286C Apeldoorn