Wij Robijn

Studio
Robijnstraat 8-603 7314 JA Apeldoorn

** Per direct beschikbaar **

Een compacte studio van ca. 22 m2

Ben jij op zoek naar een fijne woning voor jezelf? Dan is deze studio echt iets voor jou! En mooi meegenomen: de studio wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Daar hoef jij alvast niet meer over na te denken.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio. Je maakt dus de beste gerechten, gewoon vanuit je eigen woning.

Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Het toilet bevindt zich vlak naast de entree van de studio.

Je hebt de mogelijkheid om een parkeerplek te huren in de ondergrondse parkeergarage. De kosten hiervan zijn € 38,87 per maand. Ook kun je gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Financieel -
• Huurprijs: € 488,41 per maand
• Servicekosten: € 270,- per maand. (inclusief stoffering, witgoed)
• Parkeerplek optioneel: € 38,87 per maand.
• De waarborgsom bedraagt standaard 1 maand de huur. Echter kan er in voorkomende gevallen een borg gevraagd worden bijvoorbeeld bij zelfstandig ondernemers, expats en/of bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten.

- Wij Robijn-
Het is heerlijk wonen in wooncomplex Wij Robijn in Apeldoorn. Dit woongebouw ligt in een prachtige omgeving aan de oostkant van Apeldoorn. Op nog geen kilometer van het Paleispark en op iets meer dan een kilometer van de binnenstad. Wij Robijn biedt 105 appartementen van 22 m2 tot 36 m2 en 1 appartement van 82 m2. De appartementen op de verdiepingen hebben allemaal een eigen balkon met prachtig uitzicht over de stad, de bossen of beide.

- Sauna, fitness en werkruimten -
Op elke verdieping zijn aanvullende gemeenschappelijke faciliteiten, zoals wasmachines en drogers voor algemeen gebruik. Zin in ontspanning? Daar hoef je de deur niet voor uit. Op de begane grond vind je een sauna en een fitnessruimte met moderne apparatuur. Beide gratis te gebruiken! Tegen een geringe vergoeding kun je onder de zonnebank.

- Huurperiode -
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -
Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 36x huur excl. servicekosten.

• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.
• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Wil je deze studio graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoe je aan de inkomenseis?
Reageer dan via de interesse button in deze advertentie!

De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.

De badkamer is compleet met wastafel, spiegel, planchet en douche met thermostatische mengkraan. Ook het toilet is in de badkamer te vinden.

  • 488,- huur per maand
  • Service kosten € 305,-
  • 23 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Robijnstraat 8-002

Wij Robijn

Robijnstraat 8-002 Apeldoorn

Robijnstraat 8-6

Wij Robijn

Robijnstraat 8-6 Apeldoorn

Korte Parallelweg 59

Wij Oude Maas

Korte Parallelweg 59 Dordrecht