Wij Robijn

Studio
Robijnstraat 8-607 7314 JA Apeldoorn

Per 1 maart 2022 hebben wij een woonstudio van 23 m2 beschikbaar!

Het is heerlijk vrij wonen in wooncomplex Wij Robijn in Apeldoorn. Dit wooncomplex ligt in een lommenrijke omgeving aan de oostkant van Apeldoorn. Op nog geen kilometer van het Paleispark en op iets meer dan een kilometer van de binnenstad.

- Sauna, fitness en werkruimten -
De appartementen hebben een eigen keuken, badkamer en wc. Op elke verdieping zijn aanvullende gemeenschappelijke faciliteiten, zoals wasmachines en drogers voor algemeen gebruik. Zin in ontspanning? Daar hoef je de deur niet voor uit. Op de begane grond vind je een sauna en een fitnessruimte met moderne apparatuur. Beide gratis te gebruiken! Tegen een geringe vergoeding kun je onder de zonnebank. Er zijn ook een gemeenschappelijke ruimte met pooltafel en diverse werkruimtes. De huismeester is er vrijwel dagelijks. Een parkeerplek is optioneel te huur.

Specificaties:
- Een woonstudio van 23 m2.
- De studio wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.
- Huurprijs: € 475,-
- Servicekosten: € 171,- per maand (Servicekosten, Stookkosten, Stoffering en witgoed)
- Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor € 38,- per maand.
- De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.
- De badkamer is compleet met wastafel, spiegel, planchet en douche met thermostatische mengkraan. Ook het toilet is in de badkamer te vinden.
- Balkon van ca 4 m2

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt. Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 1.662,50 te zijn.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 85% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.

De badkamer is compleet met wastafel, spiegel, planchet en douche met thermostatische mengkraan. Ook het toilet is in de badkamer te vinden.

  • 475,- huur per maand
  • Service kosten € 171,-
  • 23 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Verlengde Kazernestraat 59

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 59 Deventer

Verlengde Kazernestraat 89

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 89 Deventer

Schinkelwaard 20L

Wij Huiswaard

Schinkelwaard 20L Alkmaar