Wij Huiswaard

Appartement
Schinkelwaard 20E 1824 DS Alkmaar

** Beschikbaar per 1 december 2020 **
Een tweekamerappartement van ca. 51 m² op de begane grond.

Ben jij op zoek naar een fijne woning voor jezelf? Dan is dit appartement echt iets voor jou! En mooi meegenomen: de woning wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Daar hoef jij alvast niet meer over na te denken.

De luxe, moderne, open keuken bevindt zich in het woonkamer. Je maakt dus de beste gerechten, gewoon vanuit je eigen woning.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het separate toilet en de slaapkamer van ca. 12 m². De toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan, kun je vinden in de slaapkamer.

Je hebt de mogelijkheid om een parkeerplek te huren in de ondergrondse parkeergarage. De kosten hiervan zijn € 50,- per maand. Ook kun je gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Financieel -
• Huurprijs: € 719,- per maand
• Servicekosten: € 134,- per maand. (inclusief, stoffering, witgoed)
• Parkeerplek optioneel: € 50,- per maand.
• De waarborgsom bedraagt standaard 1 maand de huur. Echter kan er in voorkomende gevallen een borg gevraagd worden bijvoorbeeld bij zelfstandig ondernemers, expats en/of bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten.

- Centrale ligging dichtbij het centrum en uitvalswegen -
In Wij Huiswaard woon je middenin de stadse gezelligheid en met alle voorzieningen bij de hand. Vanuit je appartement of studio ben je zo in het historische en gezellige centrum van Alkmaar. Het pand ligt daarbij pal naast NS-station Alkmaar-Noord, waar vandaan je een prima OV-verbinding hebt naar Amsterdam en Haarlem! En reis je liever met de auto? Dan rijd je zo de A9 richting Amsterdam op.

- Wij Huiswaard -
Wooncomplex Wij Huiswaard is een heerlijke plek om te wonen. De 49 woonstudio’s en appartementen variëren in grootte van ruim 27 m² tot 59 m². Een aantal woningen op de begane grond heeft een eigen terras van minimaal 15 m². Je woont in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving mét camerabeveiliging.

- Huurperiode -
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -
Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3,5 x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 42x huur excl. servicekosten.

Voor deze studio is jouw bruto (gezamenlijke) maandinkomen dus minimaal € 2.516,- per maand.

• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.
• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 92,5% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Wil je deze studio graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoe je aan de inkomenseis?
Reageer dan via de interesse button in deze advertentie!

De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

De modern afgewerkte keuken bevindt zich in de leefruimte van het appartement en beschikt over een wasmachine aansluiting.

De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de modern afgewerkte wc met zwevend toilet.

  • 719,- huur per maand
  • Service kosten € 134,-
  • 51 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Havenspoor 95

Wij Havenspoor

Havenspoor 95 Harderwijk

Havenspoor 141

Wij Havenspoor

Havenspoor 141 Harderwijk

Ridderhof 27

Wij Wittesteyn

Ridderhof 27 Woudenberg