Wij Huiswaard

Appartement met interne berging
Schinkelwaard 22S 1824 DS Alkmaar

** Beschikbaar per 1 oktober 2020 **
Een tweekamerappartement van ca. 53 m² op de eerste verdieping.

Ben jij op zoek naar een fijne woning voor jezelf en je eventuele partner? Dan is deze woning echt iets voor jou! En mooi meegenomen: de woning wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Daar hoef jij alvast niet meer over na te denken.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woongedeelte van het appartement. Je maakt dus de beste gerechten, gewoon vanuit je eigen woning.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het separate toilet en de berging. Ook de slaapkamer is bereikbaar vanaf de woonkamer. Hier is eveneens de badkamer te vinden, met wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

Je hebt de mogelijkheid om een parkeerplek te huren in de ondergrondse parkeergarage. De kosten hiervan zijn € 50,- per maand. Ook kun je gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Financieel -
• Huurprijs: € 619,- per maand
• Servicekosten: € 141,- per maand. (inclusief, stoffering, witgoed)
• Parkeerplek optioneel: € 50,- per maand.
• De waarborgsom bedraagt standaard 1 maand de huur. Echter kan er in voorkomende gevallen een borg gevraagd worden bijvoorbeeld bij zelfstandig ondernemers, expats en/of bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten.

- Centrale ligging dichtbij het centrum en uitvalswegen -
In Wij Huiswaard woon je middenin de stadse gezelligheid en met alle voorzieningen bij de hand. Vanuit je appartement of studio ben je zo in het historische en gezellige centrum van Alkmaar. Het pand ligt daarbij pal naast NS-station Alkmaar-Noord, waar vandaan je een prima OV-verbinding hebt naar Amsterdam en Haarlem! En reis je liever met de auto? Dan rijd je zo de A9 richting Amsterdam op.

- Wij Huiswaard -
Wooncomplex Wij Huiswaard is een heerlijke plek om te wonen. De 49 woonstudio’s en appartementen variëren in grootte van ruim 27 m² tot 59 m². Een aantal woningen op de begane grond heeft een eigen terras van minimaal 15 m². Je woont in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving mét camerabeveiliging.

- Huurperiode -
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -
Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3,5 x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 42x huur excl. servicekosten.

Voor dit appartement is jouw bruto (gezamenlijke) maandinkomen dus minimaal € 2.166,- per maand.

• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.
• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 92,5% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Wil je dit appartement graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoe je aan de inkomenseis?
Reageer dan via de interesse button in deze advertentie!

De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

De modern afgewerkte keuken bevindt zich in de leefruimte van het appartement en beschikt over een wasmachine aansluiting.

De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. De separate wc heeft een zwevend toilet.

  • 620,- huur per maand
  • Service kosten € 184,-
  • 53 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Schinkelwaard 20M

Wij Huiswaard

Schinkelwaard 20M Alkmaar

Vosselmanstraat 264A

Wij Kinsberg

Vosselmanstraat 264A Apeldoorn

Havenspoor 101

Wij Havenspoor

Havenspoor 101 Harderwijk