Wij Huiswaard

Appartement
Schinkelwaard 24C 1824 DS Alkmaar

** Beschikbaar per 1 oktober 2022 **

Een tweekamerappartement van 38m² op de tweede verdieping met een ruime leefruimte. Vanuit de woonkamer kom je in de separate, ruime slaapkamer van ca. 10m². Het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

- Huurprijs: € 618,98 per maand
- Servicekosten: € 226,- per maand. De servicekosten bestaat uit: stookkosten, stoffering en witgoed.
- Parkeerplek optioneel: € 50,- per maand.
Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt. Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 2,163,- te zijn.
Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.
Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.
Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.
Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning.

De modern afgewerkte keuken bevindt zich in de leefruimte van het appartement en beschikt over een wasmachine aansluiting.

De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de modern afgewerkte wc met zwevend toilet.

  • 619,- huur per maand
  • Service kosten € 226,-
  • 38 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Havenspoor 115

Wij Havenspoor

Havenspoor 115 Harderwijk

Markt 209

Wij Telgen

Markt 209 Hengelo

Vosselmanstraat 286A

Wij Kinsberg

Vosselmanstraat 286A Apeldoorn