Wij Huiswaard

Studio
Schinkelwaard 24K 1824 DS Alkmaar

Per 1-4 beschikbaar!

Een prettige woonstudio van 28 m2 op de tweede verdieping. De studio wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Het toilet bevindt zich vlak naast de entree van de studio.
Wassen en drogen kan in de wasserette. Je vindt deze op elke etage van het wooncomplex. Ook heb je een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het pand en kun je gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

Er is een parkeerplaats in de parkeergarage te huur voor € 50,- per maand onder het pand. Ook kun je gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

- Huurprijs: € 545,- per maand
- Servicekosten: € 141,- per maand. (inclusief, stoffering, witgoed)
- Parkeerplek optioneel: € 50,- per maand.

Inkomenseis:
• Om in aanmerking te komen voor het appartement dient het bruto maandinkomen 3,5x de huur te bedragen. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.
Let op foto's zijn gebruikt van een voormalig modelwoning dit kan dus afwijken.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.

Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Het toilet bevindt zich vlak naast de entree van de studio.

  • 545,- huur per maand
  • Service kosten € 141,-
  • 28 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Schinkelwaard 20M

Wij Huiswaard

Schinkelwaard 20M Alkmaar

Robijnstraat 8-102

Wij Robijn

Robijnstraat 8-102 Apeldoorn

Vosselmanstraat 282E

Wij Kinsberg

Vosselmanstraat 282E Apeldoorn