Wij Huiswaard

Studio
Schinkelwaard 24K 1824 DS Alkmaar

** Beschikbaar per 15 maart 2023 **

Een prettige woonstudio van 28m2 op de tweede verdieping. De studio wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Daar hoef jij alvast niet meer over na te denken!

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Het toilet bevindt zich vlak naast de entree van de studio.

Wassen en drogen kan in de wasserette. Je vindt deze op elke etage van het wooncomplex. Ook heb je een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het pand en kun je gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Financieel -
• Huurprijs: € 633,25,- per maand
• Servicekosten: € 233,- per maand. (inclusief, stoffering, witgoed en berging)
• Parkeerplek optioneel: € 50,- per maand.
• De waarborgsom bedraagt standaard 1 maand de huur. Echter kan er in voorkomende gevallen een borg gevraagd worden bijvoorbeeld bij zelfstandig ondernemers, expats en/of bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten.

- Centrale ligging dichtbij het centrum en uitvalswegen -
In Wij Huiswaard woon je middenin de stadse gezelligheid en met alle voorzieningen bij de hand. Vanuit je appartement of studio ben je zo in het historische en gezellige centrum van Alkmaar. Het pand ligt daarbij pal naast NS-station Alkmaar-Noord, waar vandaan je een prima OV-verbinding hebt naar Amsterdam en Haarlem! En reis je liever met de auto? Dan rijd je zo de A9 richting Amsterdam op.

- Wij Huiswaard -
Wooncomplex Wij Huiswaard is een heerlijke plek om te wonen. De 49 woonstudio’s en appartementen variëren in grootte van ruim 27 m² tot 59 m². Een aantal woningen op de begane grond heeft een eigen terras van minimaal 15 m². Je woont in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving mét camerabeveiliging.

- Huurperiode -
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -
Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3,5 x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 42x huur excl. servicekosten.

• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.
• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Wil je deze studio graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoe je aan de inkomenseis?
Reageer dan via de interesse button in deze advertentie!

De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.

Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Het toilet bevindt zich vlak naast de entree van de studio.

  • 633,- huur per maand
  • Service kosten € 233,-
  • 28 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Trompsingel 7-2

Wij Trompsingel

Trompsingel 7-2 Groningen

Jan Luykenlaan 198

Dichterskwartier Blok B

Jan Luykenlaan 198 Harderwijk

Haaksbergerstraat 82-114

Wij Stadsweide

Haaksbergerstraat 82-114 Enschede