Wij Boreel

Appartement
Verlengde Kazernestraat 125 7417 ZA Deventer

* Per 1 april 2023 beschikbaar! *

Een compact tweekamerappartement van 39 m². Het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

- Huurprijs: € 721,79 per maand
- Servicekosten € 280,50 bestaat uit: Stookkosten, Stoffering, systeemkosten.
- Parkeerplek huren optioneel: € 50,- per maand.

-Omgeving-
Wooncomplex Wij Boreel ligt dichtbij het historische en gezellige centrum van Deventer. Op nog geen 5 minuten fietsafstand ligt het station van Deventer, waardoor je met de trein snel overal kunt komen. Ben jij in het bezit van een auto? Dan rijdt je binnen 4 minuten de A1 op richting Amsterdam of Enschede.

-Algemeen-
Wooncomplex Wij Boreel biedt 78 comfortabele woonstudio’s en appartementen. Het woonoppervlak varieert van 22 m² tot 77 m². Een aantal appartementen op de 3e etage heeft een ruim balkon, maar als huurder kun je ook gebruikmaken van de gezamenlijke tuin!

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.
Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 2.523,- te zijn.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

Let op de foto's zijn van een model woning.

De luxe, moderne open keuken bevindt zich in de woonruimte van het appartement.

Vanuit de woonkamer is de separate ruime slaapkamer te bereiken met hierin de entree naar de badkamer, welke is voorzien van een wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Naast de entree zit een wasmachine aansluiting en de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte, welke is voorzien van een zwevend toilet.

  • 722,- huur per maand
  • Service kosten € 281,-
  • 39 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Verlengde Kazernestraat 135

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 135 Deventer

Verlengde Kazernestraat 137

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 137 Deventer

Verlengde Kazernestraat 53

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 53 Deventer