Wij Boreel

Studio met balkon
Verlengde Kazernestraat 143 7417 ZA Deventer

* Per direct beschikbaar *

Een compacte woonstudio van ca. 23 m². Ideaal als jij op zoek bent naar een woning voor jezelf!

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio. Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

- Huurprijs: € 574,76,- per maand
- Servicekosten € 118 bestaat uit: stookkosten, Stoffering, en systeemkosten en berging.
- Parkeerplek huren optioneel: € 50,- per maand.

Ontspan in de gezellige huiskamer in de lounge met leestafel, loungebank. Werken aan je fitheid? Het kan in de fitnesruimte met cardio-apparatuur. Een sportinstructeur staat tot je dienst. Een sportmasseur is op afspraak te boeken. Mooi weer? Geniet in een van de terrassen rond het gebouw en de parkachtige tuin.

Wooncomplex Wij Boreel ligt nabij het historische en levendige centrum van Deventer. Het ligt op steenworp afstand van het Saxion, nabij het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen. Je bent zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede.

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 2.009,- te zijn.
Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 92,5% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Ben je geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan aansluitend meer informatie.

Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.

Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

  • 575,- huur per maand
  • Service kosten € 118,-
  • 23 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Verlengde Kazernestraat 77

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 77 Deventer

Verlengde Kazernestraat 73

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 73 Deventer

Verlengde Kazernestraat 9

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 9 Deventer