Wij Boreel

Studio
Verlengde Kazernestraat 147 7417 ZA Deventer

** Beschikbaar per 01-12-2021**

In wooncomplex Wij Boreel hebben wij regelmatig praktische woonstudio's te huur. Ontspan in de gezellige huiskamer in de lodge met leestafel, loungebank. Werken aan je fitheid? Het kan in de fitnesruimte met cardio-apparatuur. Een sportinstructeur staat tot je dienst. Een sportmasseur is op afspraak te boeken. Mooi weer? Geniet in een van de terrassen rond het gebouw en de parkachtige tuin.

Wooncomplex Wij Boreel ligt nabij het historische en levendige centrum van Deventer. Het ligt op steenworp afstand van het Saxion, nabij het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen. Je bent zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede.

Wonen in Deventer? Wooncomplex Wij Boreel biedt 78 comfortabele woonstudio’s en appartementen om te huren. Het woonoppervlak varieert van 22 tot liefst 77 m². Een aantal appartementen op de 3e etage heeft een ruim balkon. In Wij Boreel woon je comfortabel en veilig in een sociale omgeving. Als huurder kun je gebruikmaken van de gezamenlijke tuin

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio. Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

- Huurprijs: € 541,- per maand
- Servicekosten € 130 bestaat uit: stookkosten, Stoffering, en systeemkosten en berging.
- Parkeerplek huren optioneel: € 50,- per maand.

Inkomenseis:
• Om in aanmerking te komen voor het appartement dient het bruto maandinkomen 3,5x de huur te bedragen. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) kan er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.

Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

  • 541,- huur per maand
  • Service kosten € 130,-
  • 21 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Korte Parallelweg 65

Wij Oude Maas

Korte Parallelweg 65 Dordrecht

Ridderhof 21

Wij Wittesteyn

Ridderhof 21 Woudenberg

Ridderhof 33

Wij Wittesteyn

Ridderhof 33 Woudenberg