Wij Boreel

Appartement
Verlengde Kazernestraat 37 7417 ZA Deventer

Per 1 juni beschikbaar!

Een compacte woonstudio van 33 m² op de begane grond van Wij Boreel in Deventer. De studio wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

-Omgeving-
Wooncomplex Wij Boreel ligt dichtbij het historische en gezellige centrum van Deventer. Op nog geen 5 minuten fietsafstand ligt het station van Deventer, waardoor je met de trein snel overal kunt komen. Ben jij in het bezit van een auto? Dan rijdt je binnen 4 minuten de A1 op richting Amsterdam of Enschede.

-Algemeen-
Wooncomplex Wij Boreel biedt 78 comfortabele woonstudio’s en appartementen. Het woonoppervlak varieert van 22 m² tot 77 m². Een aantal appartementen op de 3e etage heeft een ruim balkon, maar als huurder kun je ook gebruikmaken van de gezamenlijke tuin!

-Studio-
Een compacte woonstudio van 39 m² op de begane grond van Wij Boreel in Deventer. De studio wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio. Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

- Huurprijs: € 655,83,- per maand
- Servicekosten € 118 bestaat uit: Stookkosten, Stoffering, systeemkosten.

- Parkeerplek huren optioneel: € 50,- per maand.

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt. Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 2.296,- te zijn.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 85% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis. Wil jij huren met garantstelling, dan dient jou minimale bruto maandinkomen dus € 1.951,- te zijn.

Let op de foto's zijn van een model woning.

De luxe, moderne open keuken bevindt zich in de woonruimte van het appartement.

Vanuit de woonkamer is de separate ruime slaapkamer te bereiken met hierin de entree naar de badkamer, welke is voorzien van een wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Naast de entree zit een wasmachine aansluiting en de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte, welke is voorzien van een zwevend toilet.

  • 656,- huur per maand
  • Service kosten € 118,-
  • 39 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Verlengde Kazernestraat 73

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 73 Deventer

Verlengde Kazernestraat 77

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 77 Deventer

Verlengde Kazernestraat 9

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 9 Deventer