Wij Boreel

Studio (T.b.v. < 23jaar i.v.m. huurtoeslag.)
Verlengde Kazernestraat 7 7417 ZA Deventer

Per 1 maart 2022 beschikbaar!

Een compacte woonstudio van 23 m² op de begane grond van Wij Boreel in Deventer. De studio wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

-Omgeving-
Wooncomplex Wij Boreel ligt dichtbij het historische en gezellige centrum van Deventer. Op nog geen 5 minuten fietsafstand ligt het station van Deventer, waardoor je met de trein snel overal kunt komen. Ben jij in het bezit van een auto? Dan rijdt je binnen 4 minuten de A1 op richting Amsterdam of Enschede.

-Algemeen-
Wooncomplex Wij Boreel biedt 78 comfortabele woonstudio’s en appartementen. Het woonoppervlak varieert van 22 m² tot 77 m². Een aantal appartementen op de 3e etage heeft een ruim balkon, maar als huurder kun je ook gebruikmaken van de gezamenlijke tuin!

-Studio-
Een compacte woonstudio van 23 m² op de begane grond van Wij Boreel in Deventer. De studio wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

- Huurprijs: € 610- per maand
- Servicekosten: € 200,- per maand.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio. Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 85% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis. Wil jij huren met garantstelling, dan dient jou minimale bruto maandinkomen dus € 1.815- te zijn.

Zou jij hier graag willen huren? Klik op "Contact met de makelaar" en laat je gegevens achter. Dan brengen wij je op de hoogte van hoe jij hier kunt gaan huren.

De getoonde afbeeldingen zijn van een ander vergelijkbaar appartement. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.

Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

  • 610,- huur per maand
  • Service kosten € 200,-
  • 23 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Verlengde Kazernestraat 59

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 59 Deventer

Markt 104

Wij Telgen

Markt 104 Hengelo

Robijnstraat 8-607

Wij Robijn

Robijnstraat 8-607 Apeldoorn