Wij Boreel

Studio
Verlengde Kazernestraat 71 7417 ZA Deventer

** Beschikbaar per 1 november 2022 **

Per direct wonen nabij het historische en levendige centrum van Deventer?
In wooncomplex "Wij Boreel" hebben wij per direct o.a. een prachtige studio beschikbaar van ca. 23 m2. In Wij Boreel woon je comfortabel en veilig in een sociale omgeving. Als huurder kun je gebruikmaken van de gezamenlijke tuin.

Centraal gelegen
Wooncomplex Wij Boreel ligt nabij het historische en levendige centrum van Deventer. Het ligt op steenworp afstand van het Saxion, nabij het Centraal Station Deventer en nabij diverse uitvalswegen. Je bent zo op de A1 richting Amsterdam of Enschede.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio. Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

- Huurprijs: € 557,15 per maand
- Servicekosten € 257,50 bestaat uit: stookkosten, Stoffering, en systeemkosten en berging.
- Parkeerplek huren optioneel: € 50,- per maand.

-Inkomenseis-
Om in aanmerking te komen voor dit appartement is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3,5x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt. Voor dit appartement dient jouw minimale bruto maandinkomen dus € 1.949,50 te zijn.
Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 85% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom gevraagd of een garantstelling.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

Let op: de foto's zijn van een voormalige (vergelijkbare) modelwoning.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de studio.

Naast de entree zit de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte en badkamer. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De badkamer beschikt over een wastafel en douche met thermostatische mengkraan.

  • 557,- huur per maand
  • Service kosten € 258,-
  • 23 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Verlengde Kazernestraat 135

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 135 Deventer

Verlengde Kazernestraat 37

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 37 Deventer

Trompsingel 15-16

Wij Trompsingel

Trompsingel 15-16 Groningen