Wij Boreel

Appartement
Verlengde Kazernestraat 89 7417 ZA Deventer

Een fijn tweekamerappartement op de 2e verdieping

Ben jij op zoek naar een fijne woning voor jezelf of met eventuele partner? Dan is dit appartement echt iets voor jou! En mooi meegenomen: het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Daar hoef jij alvast niet meer over na te denken.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon gedeelte van het appartement. Je maakt dus de beste gerechten, gewoon vanuit je eigen woning.

Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Het toilet bevindt zich in de badkamer.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

- Financieel -

• Huurprijs: € 696,- per maand

• Servicekosten: € 200,- per maand. (stookkosten, stoffering, systeemkosten)

• Parkeerplek huren optioneel: € 50,- per maand.

• De waarborgsom bedraagt standaard 1 maand de huur. Echter kan er in voorkomende gevallen een borg gevraagd worden bijvoorbeeld bij zelfstandig ondernemers, expats en/of bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten.

• Energielabel: D

- Centrale ligging dichtbij het centrum en uitvalswegen -

Wooncomplex Wij Boreel ligt dichtbij het historische en gezellige centrum van Deventer. Op nog geen 5 minuten fietsafstand ligt het station van Deventer, waardoor je met de trein snel overal kunt komen. Ben jij in het bezit van een auto? Dan rijdt je binnen 4 minuten de A1 op richting Amsterdam of Enschede.

- Wij Boreel -

Wooncomplex Wij Boreel biedt 78 comfortabele woonstudio’s en appartementen. Het woonoppervlak varieert van 22 m² tot 77 m². Een aantal appartementen op de 3e etage heeft een ruim balkon, maar als huurder kun je ook gebruikmaken van de gezamenlijke tuin!

- Huurperiode -

Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -

Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3,5 x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 42x huur excl. servicekosten.

• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.

• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Wil je deze studio graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoe je aan de inkomenseis?

Reageer dan via de interesse button in deze advertentie!

De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

De luxe, moderne open keuken bevindt zich in de woonruimte van het appartement.

Vanuit de woonkamer is de separate ruime slaapkamer te bereiken met hierin de entree naar de badkamer, welke is voorzien van een wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Naast de entree zit een wasmachine aansluiting en de toegang tot de modern afgewerkte toiletruimte, welke is voorzien van een zwevend toilet.

  • 696,- huur per maand
  • Service kosten € 200,-
  • 39 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Verlengde Kazernestraat 7

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 7 Deventer

Verlengde Kazernestraat 59

Wij Boreel

Verlengde Kazernestraat 59 Deventer

Schinkelwaard 20L

Wij Huiswaard

Schinkelwaard 20L Alkmaar