Details

  • Haaksbergerstraat
  • 7513 EA
  • Enschede
  • ca. 95 m²

There is something exciting going to happen!

Vanaf augustus zijn wij trotse eigenaar van twee unieke brugwoningen in Enschede! Wat deze woningen (gelegen aan de Haaksbergerstraat 94 en Emmastraat 23) uniek maakt is de oude functie van de loopbrug als verbinding diende tussen twee MST ziekenhuizen. Personeel en patiënten (een aantal in bed) maakte gebruik van deze brug om zichzelf van het ene naar het andere ziekenhuis te verplaatsen.

Beide woningen zijn ca. 125 m² en hebben 1 slaapkamer en 1 werkkamer, wat ook te gebruiken is als 2e slaapkamer. De woningen hebben een balkon of terras en een prachtige daktuin met middag en avondzon en een gedeeltelijke overkapping om beschut tot laat in de avond van de ondergaande zon te genieten! De indicatieve huurprijs is ca. € 1.450,- per maand (ex. servicekosten). De woningen met energielabel A worden naar verwachting augustus 2022 opgeleverd, let op dit is een prognose.

Op deze pagina kun je de foto´s van de huidige situatie van de brugwoningen zien. Uiteraard wordt er momenteel hard gewerkt om hier een fijne woonplek van te maken. Zo worden de gevels voorzien van grote kozijnen met glas waardoor er veel daglicht in de woning komt. Meer informatie over deze unieke brugwoningen volgt snel! Mocht je de plek willen bezichtigen of nu al je interesse kenbaar maken, meld je dan aan via enschede@veldboomvastgoed.nl

Aantal woningen

  • Aantal woningen

Meer informatie volgt nog!

Meer informatie over de verhuur van de unieke brugwoningen en oplevering volgt snel! Mocht je de plek willen bezichtigen of nu al je interesse kenbaar maken, meld je dan aan via enschede@veldboomvastgoed.nl

Over Enschede

Enschede is een gezellige stad in Overijssel en telt 158.986 inwoners.

Het centrum ligt op nog geen 5 minuten fietsafstand van de appartementen en hier kun je je hart ophalen wanneer je van winkelen houdt. Op het Van Heekplein in het centrum vind je prachtige winkels van de grootste modeketens. En ook in de straten om het plein zijn de leukste winkels te vinden.

Heb je zin om een hapje te eten buiten de deur. Ook dan ben je in Enschede aan het juiste adres.