Details

  • Haaksbergerstraat
  • 7513 EA
  • Enschede
  • ca. 95 m²

NU IN VERHUUR: BRUGWONINGEN ENSCHEDE!

Wij zijn trotse eigenaar van twee unieke brugwoningen in Enschede! Wat deze woningen (gelegen aan de Haaksbergerstraat 94 en Emmastraat 23) uniek maakt is de oude functie van de loopbrug als verbinding diende tussen twee MST ziekenhuizen. Personeel en patiënten (een aantal in bed) maakte gebruik van deze brug om zichzelf van het ene naar het andere ziekenhuis te verplaatsen. Haaksbergerstraat 94 is verhuurd.

Beide woningen zijn ca. 125 m² en hebben 1 slaapkamer en 1 werkkamer, wat ook te gebruiken is als 2e slaapkamer. De woningen hebben een balkon of terras en een prachtige daktuin met middag en avondzon en een gedeeltelijke overkapping om beschut tot laat in de avond van de ondergaande zon te genieten! De huurprijs is € 1.350,- per maand en de service kosten bedragen € 86,- per maand. De woningen met energielabel A zijn per direct beschikbaar.

Mocht je de plek willen bezichtigen of je interesse kenbaar maken, mail naar wijwonen@wooove.nl.

Aantal woningen

Interesse?

Maak je interesse kenbaar via wijwonen@wooove.nl en onze collega's nemen spoedig contact met je op!

Over Enschede

Enschede is een gezellige stad in Overijssel en telt 158.986 inwoners.

Het centrum ligt op nog geen 5 minuten fietsafstand van de appartementen en hier kun je je hart ophalen wanneer je van winkelen houdt. Op het Van Heekplein in het centrum vind je prachtige winkels van de grootste modeketens. En ook in de straten om het plein zijn de leukste winkels te vinden.

Heb je zin om een hapje te eten buiten de deur. Ook dan ben je in Enschede aan het juiste adres.