Details

 • Ridderhof
 • 3931 XZ
 • Woudenberg
 • 750,- - 1.050,-
 • 35 - 57 m2
** Nog enkele appartementen beschikbaar **

Wij WitteSteyn is opgeleverd!

Wij WitteSteyn wordt gerealiseerd in een voormalig kantoor van een architectenbureau op hoek John F. Kennedylaan en Geeresteinselaan. Op dit terrein (6.500 m²) komen 36 huurappartementen variërend van 35 m² tot 55 m² woonoppervlak. Elk appartement heeft een woonkamer met open keuken, 1 of 2 slaapkamers, badkamer (wastafel, douche en designradiator) en een apart toilet.

De tuin rondom Wij WitteSteyn krijgt een parkachtige uitstraling met meerdere buitenterrassen (o.a. aan het water) en zitjes. Tevens kunnen de huurders (in overleg) gebruik maken van de algemene overdekte tuinkamer in het complex aan het water.

Omgeving

Vlakbij Wij WitteSteyn vind je diverse supermarkten én het gezellige, autoluwe dorpscentrum. Woudenberg is een groen dorp met 12.000 inwoners. Liefhebbers van wandelen, fietsen of hardlopen halen hun hart op in de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug.

Via de loopbrug heb je rechtstreeks toegang tot het mooie wandelgebied van landgoed Geerestein. Ook recreatiegebied Henschoten is een heerlijke plek. En via de A12 en A28 ben je zo in Amersfoort, Utrecht of Arnhem.

Inschrijven?

Ben je enthousiast geworden over Wij WitteSteyn en zou je hier graag willen wonen? Klik dan hieronder op “Nu huren” om naar de woningzoeker te gaan.

Huismeester (Middel)

Huismeester Jan van Dijk

Jan van Dijk is de huismeester voor deze locatie en is het eerste aanspreekpunt voor de bewoners op locatie en draagt zorg voor een goede leefbaarheid van de locatie.

36 Woningen

 • Beschikbaar
 • Verhuurd

Gedeelde ruimtes

Dit gebouw heeft gedeelde buitenterrassen en een overdekte tuinkamer

Nu Huren

De onderstaande woningen zijn beschikbaar. Heb je interesse? Klik dan op de knop hieronder om je in te schrijven!

Ridderhof 27

Wij Wittesteyn

€ 995 - Beschikbaar - Ridderhof 27 Woudenberg
Een driekamerappartement van ca. 54 m2 op de tweede verdieping. In dit appartement heeft u alle ruimte voor uzelf en uw partner. Wat doet u met de tweede slaapkamer? Wordt dit een logeerkamer, een kantoor...

Driekamerappartement

Driekamerappartement

Prijzen vanaf € 900 tot €1050 Oppervlakte vanaf 45 m2 tot 57 m2
In de ruime driekamerappartementen heeft u alle ruimte voor uzelf en uw eventuele partner. Wat doet u met de tweede slaapkamer? Wordt dit een logeerkamer, een kantoor of misschien wel uw eigen walk-in closet? De...

25 woningen

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement

Prijzen vanaf € 750 tot €880 Oppervlakte vanaf 35 m2 tot 44 m2
In de compacte tweekamerappartementen heeft u alle ruimte voor uzelf en eventueel uw partner. In de woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur. Met de inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasmachine, afzuigkap en...

Faciliteiten
 • Er is een huismeester aanwezig
 • Heb je een auto? Er zijn 56 parkeerplekken rondom het gebouw
 • De fiets kun je kwijt in de individuele berging
 • Camerabewaking op diverse punten
 • Je kunt gebruik maken van de prachtig ingerichte en overdekte tuinkamer van > 80 m² aan het water, en tevens van diverse terrassen

Over Woudenberg

Woudenberg is een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 13.362 inwoners en heeft een oppervlakte van 36,72 km².

Zin in de natuur? Dan ben je in Woudenberg aan het juiste adres. Het recreatiegebied Henschotermeer, is onder de bewoners van Woudenberg erg populair om te genieten van het lekkere weer of juist voor een mooie wandeling. Ook de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei zijn dichtbij.

Toch meer zin in een dagje winkelen? Dan ben je binnen no-time in het hart van Utrecht.