Details

 • Ridderhof
 • 3931 XZ
 • Woudenberg
 • 750,- - 1.050,-
 • 35 - 57 m2

In het voormalig kantoor van een architectenbureau op hoek John F. Kennedylaan en Geeresteinselaan vind je Wij WitteSteyn. De 36 huurappartementen zijn variërend van 35 m² tot 55 m² woonoppervlak. Elk appartement is gasloos uitgevoerd, voorzien van een hoogwaardige keuken, badkamer en afhankelijk van de grootte beschikken de appartementen over één of twee slaapkamers.

De tuin rondom Wij WitteSteyn heeft een parkachtige uitstraling met meerdere buitenterrassen (o.a. aan het water) en zitjes. Tevens kunnen de huurders (in overleg) gebruik maken van de algemene overdekte tuinkamer in het complex aan het water.

Omgeving

Vlakbij Wij WitteSteyn vind je diverse supermarkten én het gezellige, autoluwe dorpscentrum. Woudenberg is een groen dorp met 12.000 inwoners. Liefhebbers van wandelen, fietsen of hardlopen halen hun hart op in de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug.

Via de loopbrug heb je rechtstreeks toegang tot het mooie wandelgebied van landgoed Geerestein. Ook recreatiegebied Henschoten is een heerlijke plek. En via de A12 en A28 ben je zo in Amersfoort, Utrecht of Arnhem.

Sociale cohesie

Centraal op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke tuinkamer van ruim 80 m² met uitzicht op het aangrenzende water. Hier is de mogelijkheid voor de bewoners om elkaar te ontmoeten, te biljarten, te kaarten, televisie te kijken of gezamenlijk te koken. Vanuit de tuinkamer kunnen de bewoners via een loopbrug het mooie landgoed Geerestein bereiken met veel wandelmogelijkheden.

Het buitenterrein is afsluitbaar en camerabewaking op diverse punten in en rond het gebouw geven een veilig gevoel.

Let op, huisdieren zijn helaas niet toegestaan in Wij Wittesteyn.

Inschrijven?

Ben je enthousiast geworden over Wij WitteSteyn en zou je hier graag willen wonen? Klik dan hieronder op “Nu huren” om naar de woningzoeker te gaan.

Astrid_VIF7

Huismeester Astrid

Astrid is de huismeester voor deze locatie en is het eerste aanspreekpunt voor de bewoners op locatie en draagt zorg voor een goede leefbaarheid van de locatie.

36 Woningen

Gedeelde ruimtes

Dit gebouw heeft gedeelde buitenterrassen en een overdekte tuinkamer

Nu Huren

De onderstaande woningen zijn beschikbaar. Heb je interesse? Klik dan op de knop hieronder om je in te schrijven!

Ridderhof 16

Wij Wittesteyn

€ 1,060 - Beschikbaar - Ridderhof 16 Woudenberg
**Beschikbaar per 1-7-2024** Een driekamerappartement van ca. 45 m2 op de eerste verdieping. In dit appartement heeft u alle ruimte voor uzelf en uw partner. Wat doet u met de tweede slaapkamer? Wordt dit een...

Driekamerappartement

Driekamerappartement

Prijzen vanaf € 900 tot €1050 Oppervlakte vanaf 45 m2 tot 57 m2
In de ruime driekamerappartementen heeft u alle ruimte voor uzelf en uw eventuele partner. Wat doet u met de tweede slaapkamer? Wordt dit een logeerkamer, een kantoor of misschien wel uw eigen walk-in closet? De...

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement

Prijzen vanaf € 750 tot €880 Oppervlakte vanaf 35 m2 tot 44 m2
In de compacte tweekamerappartementen heeft u alle ruimte voor uzelf en eventueel uw partner. In de woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur. Met de inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasmachine, afzuigkap en...

11 woningen

Faciliteiten
 • Er is een huismeester aanwezig
 • Heb je een auto? Er zijn 56 parkeerplekken rondom het gebouw
 • De fiets kun je kwijt in de individuele berging
 • Camerabewaking op diverse punten
 • Je kunt gebruik maken van de prachtig ingerichte en overdekte tuinkamer van > 80 m² aan het water, en tevens van diverse terrassen
 • Let op, huisdieren zijn helaas niet toegestaan in dit complex.

Over Woudenberg

Woudenberg is een gemeente en plaats in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 13.362 inwoners en heeft een oppervlakte van 36,72 km².

Zin in de natuur? Dan ben je in Woudenberg aan het juiste adres. Het recreatiegebied Henschotermeer, is onder de bewoners van Woudenberg erg populair om te genieten van het lekkere weer of juist voor een mooie wandeling. Ook de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei zijn dichtbij.

Toch meer zin in een dagje winkelen? Dan ben je binnen no-time in het hart van Utrecht.