Details

  • Vosselmanstraat
  • 7311 CL
  • Apeldoorn
  • 960,- - 1295,-
  • 70 - 95 m2

Wij Kinsberg is een modern complex met 47 luxe appartementen. Elk appartement heeft een woonkamer (circa 25-60 m²) met open keuken. De keuken is inclusief combimagnetron, vaatwasser, geïntegreerde koelkast en rvs-schouwkap. De badkamer is compleet en comfortabel ingericht met douchecabine en wastafel en toilet . De appartementen hebben 2 slaapkamers. De wanden zijn afgewerkt met scanbehang en gesausd.

Vind je het leuk om andere bewoners van Wij Kinsberg te ontmoeten? Dat kan bijvoorbeeld in de centrale woonkamer op de 5e verdieping. Je kunt hier heerlijk zitten en zelfs tv-kijken. De centrale woonkamer biedt toegang tot het 120 m² grote dakterras met glazen balustrade. Vanaf dit terras heb je richting alle vier windstreken het mooiste uitzicht van Apeldoorn.

Gerrit
Frank

Huismeesters Gerrit & Frank

Gerrit van Oorspronk en Frank van Oorspronk zijn de huismeesters voor deze locatie.

Zij zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig van 15:00 uur tot 20:00 uur. Gerrit en Frank zijn het eerste aanspreekpunt voor de bewoners op locatie en dragen zorg voor een goede leefbaarheid van de locatie.

gedeelde ruimtes

Dit gebouw heeft een gedeelde woonkamer en dakterras

Nu te huur

De onderstaande woningen zijn beschikbaar. Heb je interesse, voeg de woning dan toe aan je winkelmandje en maak een profiel aan.

Zit de woning van jouw voorkeur er nog niet bij? Maak dan je woonwens aan en wij houden je op de hoogte van beschikbaarheid die past bij jouw voorkeuren!

Er zijn geen woningen gevonden
Driekamerappartement

Driekamerappartement

Prijzen vanaf € 995 tot €1295 Oppervlakte vanaf 70 m2 tot 95 m2

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement

Prijzen vanaf € 960 tot €1150 Oppervlakte vanaf 73 m2 tot 73 m2

Faciliteiten

  • De huismeester is een aantal uren per week aanwezig
  • Ieder appartement heeft een eigen parkeerplek in de parkeergarage
  • Ieder appartement beschikt over een externe berging
  • Het wooncomplex heeft cameratoezicht. Veiligheid voorop!
  • Op de 5e verdieping is een appartement ingericht als gezamenlijke huiskamer. Met groot buitenterras van ruim 120 m²

Over Apeldoorn

Apeldoorn is een gezellige stad met bijna 160.000 inwoners. Je vindt hier een aantrekkelijk aanbod van winkels, cafés en restaurants. Ook voor liefhebbers van film, theater en musea is er van alles te beleven. Wil je de natuur in? Het hele jaar door kun je heerlijk wandelen en fietsen op de Veluwe.