Details

 • Robijnstraat
 • 7314 JA
 • Apeldoorn
 • 425,- - 919,-
 • 22 - 102 m2

Wij Robijn

In Apeldoorn aan de Robijnstraat is het woongebouw Wij Robijn gevestigd. Dit woongebouw met welness, sportfaciliteiten, gemeenschappelijke keuken en muziekruimte ligt in een prachtige omgeving aan de oostkant van Apeldoorn. Op de begane grond bevindt zich een volledig nieuw ingerichte gemeenschappelijke ruimte met flex(werk)plekken, keuken en loungegelegenheid. Zo ontmoet je de andere bewoners tijdens één van de (vrijblijvende) activiteiten door jullie zelf met de huismeesters Frank en Gerrit georganiseerd. Maar er is ook ruimte voor ontspanning in de nieuwe fitnessruimte met sauna.

Wij Robijn bestaat uit 123 instapklare studio’s, twee en driekamerappartementen met een oppervlak van ca. 21 m² tot ca. 102 m² verdeeld over 7 woonlagen. De woningen zijn voorzien van vloerbedekking, zodat je direct met verhuizen kan beginnen! De vloer is voorzien van een PVC strokenvloer, er hangt een gordijnrails of zelfs rolgordijnen en de wanden zijn behangen. Koken kan zelfstandig in je eigen keuken, die voorzien is van al het benodigde moderne keukenapparatuur. Tevens zijn de woningen voorzien van een eigen badkamer en toilet. De woningen zijn voorzien van een balkon of buitenruimte waar je van de ochtend, middag of avondzon kan genieten.

Heb je een auto? Een parkeerplek kan je  huren voor € 27,50,- per maand.

De studio’s hebben standaard een eigen berging buiten de woning in het pand. Meer bergruimte nodig? Vraag dan naar de mogelijkheid om een extra beging te huren voor € 10,- per maand.

Huisdieren zijn in dit complex niet toegestaan.

Gemeenschappelijke ruimtes

Op elke verdieping zijn aanvullende gemeenschappelijke faciliteiten, zoals wasmachines en drogers voor algemeen gebruik.

Zin in ontspanning? Daar hoef je de deur niet voor uit. In de keldervind je een sauna en een fitnessruimte met moderne apparatuur. Beide gratis toegankelijk!  Ook is er ruimte voor het maken van muziek in een akoestisch afgesloten ruimte. Ontmoet je medebewoners in de gezellige loungeruimte die voorzien is van een pooltafel, open haard en groot TV scherm.

Werk je vanuit huis? Er zijn flexwerkplekken gerealiseerd waar je ongestoord gebruik van kunt maken.

Gerrit
Frank

Huismeesters Gerrit & Frank

Gerrit van Oorspronk en Frank van Oorspronk zijn de huismeesters voor deze locatie.

Zij zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig van 15:00 uur tot 20:00 uur. Gerrit en Frank zijn het eerste aanspreekpunt voor de bewoners op locatie en dragen zorg voor een goede leefbaarheid van de locatie.

123 Woningen

Nu te huur

De onderstaande woningen zijn beschikbaar. Heb je interesse, voeg de woning dan toe aan je winkelmandje en maak een profiel aan.

Zit de woning van jouw voorkeur er nog niet bij? Maak dan je woonwens aan en wij houden je op de hoogte van beschikbaarheid die past bij jouw voorkeuren!

Er zijn geen woningen gevonden
Studio

Studio

Prijzen vanaf € 425 tot €747 Oppervlakte vanaf 22 m2 tot 42 m2
Wij Robijn bestaat uit 123 instapklare studio’s, twee en driekamerappartementen met een oppervlak van ca. 21 m2 tot ca. 102 m2 verdeeld over 7 woonlagen. De woningen zijn voorzien van vloerbedekking, zodat je direct met...

104 woningen

Appartement 2 kamer

Appartement 2 kamer

Prijzen vanaf € 525 tot €701 Oppervlakte vanaf 33 m2 tot 46 m2
Wij Robijn bestaat uit 123 instapklare studio’s, twee en driekamerappartementen met een oppervlak van ca. 21 m2 tot ca. 102 m2 verdeeld over 7 woonlagen. De woningen zijn voorzien van vloerbedekking, zodat je direct met...

Appartement 3 kamer

Appartement 3 kamer

Prijzen vanaf € 675 tot €918 Oppervlakte vanaf 44 m2 tot 102 m2
Wij Robijn bestaat uit 123 instapklare studio’s, twee en driekamerappartementen met een oppervlak van ca. 21 m2 tot ca. 102 m2 verdeeld over 7 woonlagen. De woningen zijn voorzien van vloerbedekking, zodat je direct met...

Penthouse

Penthouse

Prijzen vanaf € 750 tot €750 Oppervlakte vanaf 82 m2 tot 82 m2
Een prachtig driekamerappartement van 82m2 op de achtste verdieping van Wij Robijn in Apeldoorn. De keuken wordt opgeleverd met al het benodigde inbouwapparatuur, waardoor je vanuit je eigen huis heerlijke maaltijden kunt bereiden. Het appartement...

Studio (mini)

Studio (mini)

Prijzen vanaf € 418 tot €435 Oppervlakte vanaf 21 m2 tot 21 m2
Een studio van ca. 21m2. De woonkamer is voorzien van een moderne en luxe afgewerkte keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de badkamer, die is voorzien van een wastafel en douche. Naast de...

 • Instapklare woningen die voorzien zijn van een pvc strokenvloer, behang, eigen complete keuken, badkamer en toilet
 • De huismeester is vrijwel dagelijks aanwezig
 • Een parkeerplek is optioneel te huur voor € 27,50,- per maand
 • Een extra berging is optioneel te huur voor € 10,- per maand
 • Fitness, sauna en muziekruimte
 • Op de begane grond bevinden zich flexwerkplekken
 • Op iedere verdieping is er een wasruimte
 • Een gezellige loungeruimte voorzien van pooltafel, darts en een groot TV-scherm

Over Apeldoorn

Apeldoorn is een gezellige stad met bijna 160.000 inwoners. In de gezellige stad Apeldoorn vind je een aantrekkelijk aanbod van winkels, cafés en restaurants. Ook voor liefhebbers van film, theater en musea is er van alles te beleven. Wil je de natuur in? Het hele jaar door kun je heerlijk wandelen en fietsen op de Veluwe.