Details

  • Markt
  • 7551 CH
  • Hengelo
  • € 560,- - € 760,-
  • 26 m² - 63 m²

In 2018 is de bekende Telgenflat aan de Markt in Hengelo getransformeerd tot een prachtig appartementencomplex: Wij Telgen.

De 83 studio’s en appartementen geven dit markante gebouw weer een moderne en comfortabele invulling. De studio’s en appartementen in Wij Telgen variëren in grootte van ruim 26 m² tot 63 m² en beschikken over een eigen luxe keuken en badkamer met tevens aansluiting voor een wasmachine. Alle woningen beschikken over een eigen berging.

Direct aan de markt

Centraler kan haast niet! Wij Telgen bevindt zich namelijk direct aan de Markt, middenin het centrum van Hengelo.

Alle faciliteiten zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en diverse andere voorzieningen liggen binnen handbereik.

Naast alle faciliteiten in de buurt beschikt het wooncomplex zelf over een arsenaal aan mogelijkheden. Zo heb je de beschikking over maar liefst 3 heerlijke lounges om bijvoorbeeld een potje te poolen, darten of tv te kijken.

Daarnaast kun je gebruik maken van de sauna, zonnebank en de fitness. Tevens bevindt zich onder het pand een afgesloten fietsenstalling met cameratoezicht en op het dak vindt je een prachtig zonnig dakterras. Heerlijk!

Wessel_van_Garderen_VIF9__VIF12__VIF13
Frank_van_Oorspronk_VI2__VI3__VI5
Gerrit_van_Oorspronk_VI2__VI3__VI5

De huismeesters

Wessel, Frank en Gerrit zijn de huismeesters van ‘Wij Telgen’ en het eerste aanspreekpunt voor de bewoners op locatie. Met hun betrokkenheid en expertise dragen zij bij aan een goede sfeer en woonbeleving in het complex.

Samen met de buren

Wij Telgen beschikt over comfortabel ingerichte lounges met pooltafel, dartbord en tv. Met lekker weer geniet je op het zonnige dakterras.

83 Woningen

Nu te huur

De onderstaande woningen zijn beschikbaar. Heb je interesse, voeg de woning dan toe aan je winkelmandje en maak een profiel aan.

Zit de woning van jouw voorkeur er nog niet bij? Maak dan je woonwens aan en wij houden je op de hoogte van beschikbaarheid die past bij jouw voorkeuren!

Er zijn geen woningen gevonden
Tweekamerappartement

Tweekamerappartement

Prijzen vanaf € 605 tot €760 Oppervlakte vanaf 37 m2 tot 63 m2
*

Studio's

Studio's

Prijzen vanaf € 560 tot €745 Oppervlakte vanaf 26 m2 tot 60 m2

Wij Telgen op een rijtje

• Centrale hal
• Comfortabel ingerichte lounges met pooltafel, dartbord en tv
• Sauna en zonnebank
• Ingerichte fitnessruimte
• Heerlijk zonnig dakterras
• Maandag woensdag en vrijdag is de huismeester André aanwezig
• Het complex beschikt over cameratoezicht
• Afgesloten en overdekte gemeenschappelijke fietsenstalling

Over Hengelo

De levendige stad Hengelo is internationaal bekend vanwege het Fanny Blankers Koen Stadion. Tijdens de jaarlijkse FBK Games, één van de 24 IAAF atletiekwedstrijden die jaarlijks in de wereld worden gehouden, zijn al meerdere wereldrecords gevestigd.

Hengelo heeft een gezellig uitgaansleven met vele restaurants van Michelinster tot daghap, trendy cafés en discotheken. Voor culturele activiteiten kan je terecht in de tot muziekzaal omgebouwde Waterstaatkerk.

Of breng een bezoek aan pop- en cultuurpodium Metropool. Muziek, dans toneel en cabaret vind je in het Rabotheater. Kunstcentrum Hengelo en verschillende galeries en musea bieden wisselende (kunst)tentoonstellingen.

Hengelo heeft een groot aanbod van verschillende evenementen, zoals de boekenmarkt in Tuindorp, Tropical Night, het Modespektakel, het internationale Straattheaterfestival en de jaarlijkse Nacht van Hengelo.