Details

  • Haaksbergerstraat
  • Emmastraat
  • 7513 EA Enschede
  • 34 - 142 m²

Wij Stadsweide

 

Dichtbij het gezellige centrum van Enschede zijn 55 twee- drie en vierkamerappartementen en 18 studio’s van verschillende types gerealiseerd.

De woonoppervlaktes variëren van 34 m² tot en met 142 m². Met huurprijzen vanaf ca. € 565,- exclusief service kosten voor een studio tot ca. €1185 exclusief service kosten voor een vierkamerappartement.

In de besloten binnenplaats is een gezamenlijk buitenterras gerealiseerd, waar je met mooi weer goed kunt genieten van de zon. En heb je een auto? Geen probleem! Een parkeerplek is optioneel te huur.

73 Woningen

Wessel_van_Garderen_VIF9__VIF12__VIF13

Huismeester Wessel

Wessel van Garderen is de huismeester voor deze locatie en is het eerste aanspreekpunt voor de bewoners op locatie en draagt zorg voor een goede leefbaarheid van de locatie.

Nu te huur

De onderstaande woningen zijn beschikbaar. Heb je interesse, voeg de woning dan toe aan je winkelmandje en maak een profiel aan.

Zit de woning van jouw voorkeur er nog niet bij? Maak dan je woonwens aan en wij houden je op de hoogte van beschikbaarheid die past bij jouw voorkeuren!

Er zijn geen woningen gevonden

Over Enschede

Enschede is een gezellige stad in Overijssel en telt 158.986 inwoners.

Het centrum ligt op nog geen 5 minuten fietsafstand van de appartementen en hier kun je je hart ophalen wanneer je van winkelen houdt. Op het Van Heekplein in het centrum vind je prachtige winkels van de grootste modeketens. En ook in de straten om het plein zijn de leukste winkels te vinden.

Heb je zin om een hapje te eten buiten de deur. Ook dan ben je in Enschede aan het juiste adres.