Wij Dichterskwartier

Wij Dichterskwartier bestaat uit de realisatie van in totaal 196 huurwoningen (gebouw A t/m D) en 24 koopwoningen (gebouw E). Verdeeld over 5 appartementengebouwen wordt een gevarieerd aanbod gerealiseerd, van studio’s tot 4-kamerappartementen. Wij Dichterskwartier wordt een woonomgeving voor iedereen, van ‘jong tot oud’ en van ‘starter tot gezinnen’. Er komen zorgwoningen, sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen.

De woningen worden gasloos uitgevoerd en volledig afgewerkt opgeleverd. Wand-, vloer-, plafondafwerking, keuken en badkamer is allemaal voorzien!

Parkeren kan in de half verdiepte parkeergarage waarop tevens een centrale ontmoetingsruimte voor de bewoners in een parkachtige setting wordt gerealiseerd.

De 5 gebouwen worden gefaseerd opgeleverd. Gebouw A is inmiddels al opgeleverd. Blok B zal naar verwachting worden opgeleverd in medio september 2023, waarna Blok C zal volgen in eind Q3 2023. Gebouwen D en E worden naar verwachting eind 2023 opgeleverd.

Ben jij enthousiast geworden over de huurwoningen van Wij Dichterskwartier en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Wij zorgen er dan voor dat je als eerste op de hoogte bent van de start inschrijving en hoe dit in zijn werk gaat.

196 Woningen

Verwachte oplevering

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang? Registreer je dan voor de nieuwsbrief via de knop hieronder en mis niets!

Over Harderwijk

Zuiderzeestad Harderwijk staat al sinds 1252 bekend als handelsstad. Deze stad in de provincie Gelderland, heeft ongeveer 47.581 inwoners.

In Harderwijk kun je slenteren langs de eeuwenoude panden, hier vindt je meer van 100 monumenten met prachtige gevels, smalle steegjes en eeuwenoude stadsmuren.

Ook zijn er volop activiteiten te doen in Harderwijk en kun je heerlijk genieten van de terrassen en winkels.

Over Dichterskwartier

Dichterskwatier is gelegen op de kruising van de Verkeersweg en Hoofdweg in Harderwijk. De nabijheid van Dolfinarium, de binnenstad en het station maken de locatie van Wij Dichterskwartier uniek!