Details

  • Jullensstraat
  • 9721BK
  • Groningen
  • 50 - 130 m²
  • Vanaf € 950,-

Wij Jullensblok

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het Jullensblok in Groningen, gelegen in de wijk Helpman. Nijhuis Bouw is inmiddels gestart met de bouw, welke je live kunt volgen via de Bouwcam.

Het betreft in dit geval ca. 250 appartementen met een minimale afmeting van ca. 50 m2 oplopend tot 3-kamer appartementen tot ca. 130 m2. Het project bestaat uit 5 blokken met daaronder een parkeergarage voor 127 auto’s en voldoende fietsenstallingen. Het parkeerdek wordt ingericht als groene daktuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

De gebouwen gaan in verschillende fasen in verhuur en worden gefaseerd opgeleverd.

250 Woningen

Verwachte oplevering

De ca. 250 appartementen in Wij Jullensblok worden naar verwachting in 2024/2025 opgeleverd. De verhuur is nog niet gestart.

Ben jij enthousiast geworden over de huurwoningen van Wij Jullensblok en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Wij zorgen er dan voor dat je als eerste op de hoogte bent van de start van de inschrijving en hoe dit in zijn werk gaat.

Over Groningen

De bruisende stad Groningen telt 232.652 inwoners en is de grootste stad van noordelijk Nederland.

Het project ligt op ca. 2 kilometer van het centrum, waar je vele cafés, restaurants, theaters en musea kunt vinden. In Groningen is voor iedereen wat te beleven!

In het winkelcentrum van Groningen kun je heerlijk struinen door de gezellige straatjes. Maar ook voor een rustige wandeling kun je terecht in bijvoorbeeld de Prinsentuin, het Noorder plantsoen of de Groningse hofjes.