Details

  • Jullensstraat
  • 9721BK
  • Groningen
  • 50 - 130 m²

Onze tweede locatie in Groningen betreft het Jullensblok, gelegen in de wijk Helpman. De plannen hiervoor zijn inmiddels definitief en de omgevingsvergunning wordt naar verwachting de komende maanden verleend. Ook deze bouw zal gerealiseerd worden door Nijhuis Bouw.

Het betreft in dit geval circa 250 appartementen met een minimale afmeting van 50m2 oplopend tot 3-kamer appartementen tot 130m2. Het project bestaat uit 5 blokken met daaronder een parkeergarage voor 127 auto’s en voldoende fietsenstallingen. Het parkeerdek wordt ingericht als groene daktuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

 

Ben jij enthousiast geworden over de huurwoningen van Wij Jullensblok en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Wij zorgen er dan voor dat je als eerste op de hoogte bent van de start inschrijving en hoe dit in zijn werk gaat.

250 Woningen

  • Woningen

Verwachte oplevering

De ca. 250 appartementen worden naar verwachting in 2023 of 2024 opgeleverd.
De verhuur is nog niet begonnen. Wil je op de hoogte blijven van de voortgang? Registreer je dan voor de nieuwsbrief via de knop hieronder en mis niets!

Over Groningen

De bruisende stad Groningen telt 232.652 inwoners en is de grootste stad van noordelijk Nederland.

De appartementen liggen tegen de binnenstad van Groningen, waar je vele cafés, restaurants, theaters en musea kunt vinden. In Groningen is voor iedereen wat te beleven!

In het winkelcentrum van Groningen kun je heerlijk struinen door de gezellige straatjes. Maar ook voor een rustige wandeling kun je terecht in bijvoorbeeld de Prinsentuin, het Noorder plantsoen of de Groningse hofjes.