Details

  • Dennenlaan
  • 6921 XP
  • Duiven
  • 825,- - 1300,-
  • 67 m² - 105 m²

Boven winkelcentrum Elshofpassage zijn 38 luxe appartementen gerealiseerd, onder de naam Wij Dennenlaan.

De appartementen zijn ca. 66 m² en hebben twee of drie slaapkamers. De keuken is voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur om iedere dag de heerlijkste gerechten op tafel te zetten.

Ieder appartement beschikt over een eigen buitenruimte; een loggia of een dakterras.

De omgeving

In Duiven kun je heerlijk wonen in een rustige omgeving, dichtbij Arnhem en de Duitse grens.

Omdat de appartementen van Wij Dennenlaan boven het winkelcentrum zijn gelegen, hoeft u nooit ver te reizen voor uw dagelijkse boodschappen. Albert Heijn en Lidl liggen op loopafstand. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en hoef je nooit lang te zoeken naar een plekje voor de auto.

38 Woningen

Wessel_van_Garderen_VIF9__VIF12__VIF13
Frank_van_Oorspronk_VI2__VI3__VI5
Gerrit_van_Oorspronk_VI2__VI3__VI5

De huismeesters

Wessel, Frank en Gerrit zijn de huismeesters van ‘Wij Dennenlaan’ en het eerste aanspreekpunt voor de bewoners op locatie. Met hun betrokkenheid en expertise dragen zij bij aan een goede sfeer en woonbeleving in het complex.

Nu te huur

De onderstaande woningen zijn beschikbaar. Heb je interesse, voeg de woning dan toe aan je winkelmandje en maak een profiel aan.

Zit de woning van jouw voorkeur er nog niet bij? Maak dan je woonwens aan en wij houden je op de hoogte van beschikbaarheid die past bij jouw voorkeuren!

Dennenlaan 24

Wij Dennenlaan

€ 1,015 - Beschikbaar - Dennenlaan 24 Duiven
** BESCHIKBAAR PER 1-6-2024 ** Een ruim driekamerappartement van ca. 68 m² op de eerste verdieping. Ben jij op zoek naar een fijne woning voor jezelf en je partner? Dan is dit appartement echt iets...

Driekamerappartement

Driekamerappartement

Prijzen vanaf € 825 tot €1190 Oppervlakte vanaf 67 m2 tot 97 m2

34 woningen

Vierkamerappartement

Vierkamerappartement

Prijzen vanaf € 850 tot €1300 Oppervlakte vanaf 95 m2 tot 105 m2

Over Duiven

Duiven is een gezellig dorp dichtbij Arnhem en de Duitse grens, met zo’n 22.000 inwoners.

Het centrum van Duiven heeft een zeer divers aanbod aan winkels en horeca. Een dagje winkelen is dus ook goed te combineren met een lekker hapje eten.

De bereikbaarheid van Duiven is ook uitstekend. Met de auto is Duiven te bereiken via de A12. En heb je geen auto? Dan pak je de trein of de bus.