> Wij Kinsberg SpecificatiesBeschikbare woningenFaciliteitenLiggingOver Apeldoorn

Wij Kinsberg

Nog enkele beschikbaar 1Appartementen te huur in Apeldoorn

Woon je graag midden in het levendige en gezellige centrum van Apeldoorn? Pal tegenover hét cultuurhuis van Apeldoorn? Kies dan voor een luxe huurappartement in Wij Kinsberg. Stuk voor stuk unieke appartementen met karakter. Een heerlijk comfortabele plek om te leven. En om te genieten van zowel het stadse leven als de rijke natuur.

47 luxe appartementen

Wij Kinsberg is een modern complex met 47 luxe appartementen. Deze variëren in grootte van circa 70 tot 95 m². Elk appartement heeft een woonkamer (circa 25-60 m²) met open keuken. De keuken is inclusief combimagnetron, vaatwasser, geïntegreerde koelkast en rvs-schouwkap. De badkamer is compleet en comfortabel ingericht met douchecabine en wastafel en toilet . De appartementen hebben 2 slaapkamers. De wanden zijn afgewerkt met scanbehang en gesausd.  

Bij mooi weer lonkt het buitenterras. Het kleinste terras is 4 m², het grootste maar liefst 60m².

Gezamenlijke ruimte met prachtig dakterras

Vind je het leuk om andere bewoners van Wij Kinsberg te ontmoeten? Dat kan bijvoorbeeld in de centrale woonkamer op de 5everdieping. Je kunt hier heerlijk zitten en zelfs tv-kijken. De centrale woonkamer biedt toegang tot het 120 m² grote dakterras met glazen balustrade. Vanaf dit terras heb je richting alle vier windstreken het mooiste uitzicht van Apeldoorn. De aanwezige zitjes nodigen uit tot langdurig relaxen. Er is zelfs een kruidentuintje waarvan je gebruik kunt maken.

Parkeren onder het gebouw

Als huurder kun je je auto parkeren onder het wooncomplex. Elk appartement heeft een eigen parkeerplek. Vanuit de parkeergarage ga je via de lift naar de juiste verdieping. Elk appartement heeft ook een eigen bergruimte, in de parkeergarage of op de begane grond.

Winkels, cafés, restaurants en het theater

Apeldoorn is een gezellige stad met bijna 160.000 inwoners. Je vindt hier een aantrekkelijk aanbod van winkels, cafés en restaurants. Ook voor liefhebbers van film, theater en musea is er van alles te beleven. Wil je de natuur in? Het hele jaar door kun je heerlijk wandelen en fietsen op de Veluwe. En wat te denken van de Kroondomeinen.

Specificaties

5
Aantal woonlagen
70 - 95 m2
Woonoppervlakte
47
Aantal woningen
1
Woningen te huur
Lopen: 2 min.
Fietsen 1 min.
Lopen: 16 min.
Fietsen 5 min.
Lopen: 6 min.
Fietsen 3 min.

Woningen

Tweekamerappartement

73-73 m2

Huur € 891-1009 p/mnd

5 woningen

Verhuurd

Driekamerappartement

70-95 m2

Huur € 875-1293 p/mnd

42 woningen

Te huur

Faciliteiten

Huismeester

Een aantal uur per week is er een huismeester aanwezig. Hij houdt een oogje in het zeil (veiligheid!) en helpt waar nodig.

Parkeergelegenheid

Onder het wooncomplex zijn 48 parkeerplekken. Elk appartement heeft een eigen parkeerplek. Een eventuele extra plek kan bij beschikbaarheid bijgehuurd worden.

Berging

Elk appartement heeft een eigen berging, in de parkeergarage of op de begane grond.

Cameratoezicht

Het wooncomplex is heeft cameratoezicht en video-intercom. Veiligheid voorop!

Gezamenlijke woonkamer en dakterras

Op de 5e verdieping is een appartement ingericht als gezamenlijke huiskamer. Met groot buitenterras van ruim 120 m²

De huismeester(s)


Gerrit van Oorspronk


Henk van Veldhuizen

Ligging

Bekijk lijst

Over apeldoorn

Apeldoorn is een gezellige en verrassend gemoedelijke stad met circa 150.00 inwoners. Een stad met een gezellig centrum, vele goede restaurants, leuke cafés en veel voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur en sport. Apeldoorn heeft Paleis het Loo. En rondom de stad vind je heel veel mooie Veluwse natuur. Je geniet er naar hartenlust van uitgestrekte bossen, heidevelden, en zandverstuivingen. Apeldoorn ligt ook heel centraal. Je bent zo in Amersfoort, Zwolle en Arnhem. Word jij ook een Apeldoorner?

Dan ben ik echt thuis

Marco

Als ik hier kom, dat klinkt raar, maar ik voel me thuis. Als ik hier over de vloer kom, dan ben ik echt thuis. Alle verhalen >

Comfortabele studio, voordelige huur

Stijntje

De locatie van Wij-Robijn Apeldoorn is geweldig. Dichtbij het centrum en toch omgeven door groen en rust. Ik heb een comfortabele studio en vind het heerlijk om vanaf mijn balkon naar de omgeving te kijken. Het is een fijne woonplek. Ook heel fijn is de voordelige huur. Zo houd ik geld over om leuke dingen te doen.” Alle verhalen >