> Wij Lodewijk SpecificatiesBeschikbare woningenFaciliteitenLiggingOver Apeldoorn

Wij Lodewijk

Nog enkele beschikbaar 1Appartementen te huur in Apeldoorn

Wil je genieten van de welvarende historie en het groene karakter van Apeldoorn? Kies dan voor een huurappartement aan de prachtige, groene Koning Lodewijklaan. Wooncomplex Wij Lodewijk omvat villa Mary (in 1887 gebouwd als kinderziekenhuis) en 17 appartementen. Geweldig om hier te wonen, met alle luxe faciliteiten die je je maar kunt wensen!

Woonkamer, slaapkamer en badkamer

Het is heerlijk wonen in een 2-kamerappartement (ca. 46 tot 67 m²) van Wij Lodewijk. Het appartement heeft een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer met hoogwaardige douche, wastafel en toilet. Kies je voor een appartement op de begane grond? Dan heb je je eigen tuin.

Parkeren op eigen terrein

Als huurder van een appartement op de 1e verdieping kun je gebruikmaken van de tuin rondom het pand. Je parkeer je auto op eigen terrein achter een slagboom. Altijd voldoende ruimte dus.

Sauna, fitnessruimte en zonnebank

Als huurder ontbreekt het je aan niets. Zo maak je gratis gebruik van luxe faciliteiten, zoals de sauna en de fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen een geringe vergoeding van de zonnebank. Wat een luxe! Ook handig: in het pand is regelmatig een huismeester aanwezig.

Specificaties

2
Aantal woonlagen
46 - 441 m2
Woonoppervlakte
19
Aantal woningen
1
Woningen te huur
Lopen: 2 min.
Fietsen 0.5 min.
Lopen: 30 min.
Fietsen 13 min.
Lopen: 17 min.
Fietsen 7 min.

Woningen

Appartement

46-59 m2

Huur € 575-702 p/mnd

6 woningen

Verhuurd

Appartement met tuin

46-59 m2

Huur € 559-622 p/mnd

8 woningen

Te huur

Appartement met vide en tuin

61-67 m2

Huur € 611-647 p/mnd

3 woningen

Verhuurd

Luxe appartement

118-118 m2

Huur € 980-980 p/mnd

1 woningen

Verhuurd

Villa

441-441 m2

Huur € 1909-1909 p/mnd

1 woningen

Verhuurd

Faciliteiten

Huismeester op afroep

Parkeerplaatsen en overdekte fietsenstalling

Sauna, fitnessruimte en zonnebank

Als huurder maak je gratis gebruik van de sauna en de fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen geringe kosten van de zonnebank.

Gemeenschappelijke lounge

Terras en ligweide

Cameratoezicht

Het wooncomplex is heeft cameratoezicht en video-intercom. Veiligheid voorop!

De huismeester(s)


Gerrit van Oorspronk


Henk van Veldhuizen

Ligging

Bekijk lijst

Over apeldoorn

Apeldoorn is een gezellige en verrassend gemoedelijke stad met circa 150.00 inwoners. Een stad met een gezellig centrum, vele goede restaurants, leuke cafés en veel voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur en sport. Apeldoorn heeft Paleis het Loo. En rondom de stad vind je heel veel mooie Veluwse natuur. Je geniet er naar hartenlust van uitgestrekte bossen, heidevelden, en zandverstuivingen. Apeldoorn ligt ook heel centraal. Je bent zo in Amersfoort, Zwolle en Arnhem. Word jij ook een Apeldoorner?

Comfortabele studio, voordelige huur

Stijntje

De locatie van Wij-Robijn Apeldoorn is geweldig. Dichtbij het centrum en toch omgeven door groen en rust. Ik heb een comfortabele studio en vind het heerlijk om vanaf mijn balkon naar de omgeving te kijken. Het is een fijne woonplek. Ook heel fijn is de voordelige huur. Zo houd ik geld over om leuke dingen te doen.” Alle verhalen >

Dan ben ik echt thuis

Marco

Als ik hier kom, dat klinkt raar, maar ik voel me thuis. Als ik hier over de vloer kom, dan ben ik echt thuis. Alle verhalen >