> Wij Robijn SpecificatiesBeschikbare woningenFaciliteitenLiggingOver Apeldoorn

Wij Robijn

Nog enkele beschikbaar 2Appartementen te huur in Apeldoorn

Het is heerlijk vrij wonen in wooncomplex Wij Robijn in Apeldoorn. Dit wooncomplex ligt in een lommenrijke omgeving aan de oostkant van Apeldoorn. Op nog geen kilometer van het Paleispark en op iets meer dan een kilometer van de binnenstad. Wij Robijn biedt 105 appartementen van 22m² tot 36m² en 1 appartement van 82 m². De appartementen op de verdiepingen hebben allemaal een eigen balkon met prachtig uitzicht over de stad, de bossen of beide. 

Sauna, fitness en werkruimten

De appartementen hebben een eigen keuken, badkamer en wc. Op elke verdieping zijn aanvullende gemeenschappelijke faciliteiten, zoals wasmachines en drogers voor algemeen gebruik. Zin in ontspanning? Daar hoef je de deur niet voor uit. Op de begane grond vind je een sauna en een fitnessruimte met moderne apparatuur. Beide gratis te gebruiken! Tegen een geringe vergoeding kun je onder de zonnebank. Er zijn ook een gemeenschappelijke ruimte met pooltafel en diverse werkruimtes. De huismeester is er vrijwel dagelijks. Een parkeerplek is te huur.

Specificaties

9
Aantal woonlagen
21 - 102 m2
Woonoppervlakte
106
Aantal woningen
2
Woningen te huur
Lopen: 2 min.
Fietsen 0.5 min.
Lopen: 25 min.
Fietsen 10 min.
Lopen: 15 min.
Fietsen 6 min.

Woningen

Studio (mini)

21-21 m2

Huur € 318-318 p/mnd

4 woningen

Te huur

Studio

22-23 m2

Huur € 375-398 p/mnd

90 woningen

Te huur

Appartement 2 kamer

33-46 m2

Huur € 463-534 p/mnd

10 woningen

Verhuurd

Appartement 3 kamer

102-102 m2

Huur € 674-674 p/mnd

1 woningen

Verhuurd

Penthouse

82-82 m2

Huur € 693-693 p/mnd

1 woningen

Verhuurd

Faciliteiten

Huismeester

Vrijwel dagelijks is er een huismeester aanwezig. Hij houdt een oogje in het zeil (veiligheid!) en helpt waar nodig.

Parkeergelegenheid

Bij het pand zijn voldoende parkeerplaatsen te huur. Je kunt de auto dus altijd in de directe omgeving kwijt. Er is ook een overdekte fietsenstalling.

Sauna, fitness en zonnebank

Als huurder van Wij de Robijn maak je gratis gebruik van de sauna en de uitgebreide fitnessruimte met moderne apparatuur. En tegen een geringe vergoeding van de zonnebank. Relax!

Flexwerkplekken

Op de begane grond van het pand vind je diverse ruimtes om te werken of te studeren.

24/7 veiligheid en controle

Elk pand heeft een eigen toegangscontrolesysteem. Bovendien worden opnames gemaakt van toegangsdeuren en een aantal openbare ruimtes. Bij calamiteiten kunnen deze beelden worden bekeken.

Volledig luxe gestoffeerd

Elk appartement wordt opgeleverd met gelegde vloer en rolgordijnen.

Gemeenschappelijke lounge met biljart

Ontmoet anderen in de gemeenschappelijke lounge. Je kunt hier ook biljarten.

Maaltijdservice

Bestel ’s ochtends een gezonde, verse maaltijd voor ’s avonds. Handig voor drukbezette bewoners. En ideaal om contact te maken met medebewoners. De maaltijden zijn heel schappelijk geprijsd.

Eigen kookvoorziening

Centrale wasmachines en drogers

Op elke etage kun je terecht in de centrale wasserij.

De huismeester(s)


Gerrit van Oorspronk


Henk van Veldhuizen

Ligging

Bekijk lijst

Over apeldoorn

Apeldoorn is een gezellige en verrassend gemoedelijke stad met circa 150.00 inwoners. Een stad met een gezellig centrum, vele goede restaurants, leuke cafés en veel voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur en sport. Apeldoorn heeft Paleis het Loo. En rondom de stad vind je heel veel mooie Veluwse natuur. Je geniet er naar hartenlust van uitgestrekte bossen, heidevelden, en zandverstuivingen. Apeldoorn ligt ook heel centraal. Je bent zo in Amersfoort, Zwolle en Arnhem. Word jij ook een Apeldoorner?

Er is altijd wel iemand voor een praatje

Laura

Alsof je gewoon echt thuis komt bij je ouders, alleen dan nu op mezelf. Je komt binnen en je maakt een kletspraatje met iemand die je een keer op een feestavond hebt ontmoet. Er is altijd iemand om mee te praten.  Alle verhalen >

Comfortabele studio, voordelige huur

Stijntje

De locatie van Wij-Robijn Apeldoorn is geweldig. Dichtbij het centrum en toch omgeven door groen en rust. Ik heb een comfortabele studio en vind het heerlijk om vanaf mijn balkon naar de omgeving te kijken. Het is een fijne woonplek. Ook heel fijn is de voordelige huur. Zo houd ik geld over om leuke dingen te doen.” Alle verhalen >