Wij Dichterskwartier Blok A

Studio
Jan Luykenlaan 318 3842 LS Harderwijk

** BESCHIKBAAR PER 1-7-2024 **

Ben jij opzoek naar een fijne woonruimte in een fantastisch complex in Harderwijk? Lees dan snel verder. Er zijn woningen beschikbaar en dat betekent een nieuwe kans voor jou om ook in Wij Dichterskwartier te wonen!

Deze studio is gelegen op verdieping 3 en heeft een oppervlak van ca. 35 m2. Wonen, slapen en koken doe je in één ruimte. Deze ruimte heeft een oppervlak van ca. 27 m2. De hoekkeuken heeft witte keukenkasten en een zwart aanrechtblad.

De keuken wordt voorzien van al het benodigde keukenapparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

De badkamer wordt modern en compleet afgewerkt. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel met mengkraan, spiegel, elektrische radiator en toilet. De douchehoek wordt voorzien van een mengkraan, douchekop, glijstangset en douchegoot.

Deze woning heeft geen buitenruimte. Er is een gezamenlijk dakterras beschikbaar voor de bewoners. Dit appartement heeft een interne berging.

Een parkeerplek huren is optioneel. De kosten bedragen €50,- per maand. Deze kosten komen nog op de huurprijs indien je een parkeerplek wenst te huren.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in Wij Dichterskwartier.

- Financieel -
• Huurprijs: € 650,-
• Servicekosten: € 88,- per maand (inclusief €11,- stoffering)
• Parkeerplek: €50,- (optioneel)
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur. Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd

- Wij Dichterskwartier -
Wij Dichterskwartier bestaat in totaal uit 196 huurwoningen (gebouw A t/m D) en 24 koopwoningen (gebouw E). Verdeeld over 5 appartementengebouwen is een gevarieerd aanbod gerealiseerd, van studio’s tot 4-kamerappartementen. Wij Dichterskwartier is een woonomgeving voor iedereen, van ‘jong tot oud’ en van ‘starter tot gezinnen’. Er zijn zorgwoningen, sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen.

- Huurperiode -
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

- Inkomenseis -
Om in aanmerking te komen voor deze studio is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Voor sociale huurwoning geldt een maximaal bruto jaarinkomen van € 47.699,- voor een alleenstaande en € 52.671,- voor een meerpersoonshuishouden.

• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.
• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.
• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Zou jij hier graag willen huren? Klik op "Contact met de makelaar" en laat je gegevens achter. Dan brengen wij je op de hoogte van hoe jij hier kunt gaan huren. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via de website van Wij Wonen.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se de feitelijke weergave van de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 650,- huur per maand
  • Service kosten € 77,-
  • 35 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Vosselmanstraat 280B

Wij Kinsberg

Vosselmanstraat 280B Apeldoorn

Jullensstraat 67

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 67 Groningen

Jullensstraat 45

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 45 Groningen