Wij Huiswaard

Appartement
Schinkelwaard 24B 1824 DS Alkmaar

Een tweekamerappartement van 39m² op de eerste verdieping met een ruime leefruimte en interne berging. Vanuit de woonkamer kom je in de separate, ruime slaapkamer van ca. 10m2. Het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen.

De modern afgewerkte keuken bevindt zich in de leefruimte van het appartement en beschikt over een wasmachine aansluiting. De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. De separate wc heeft een zwevend toilet.

Voor het gemak heeft dit appartement een ingebouwde praktische berging met wasmachine-aansluiting en is er een parkeerplaats in de parkeergarage te huur voor € 50,- per maand onder het pand. Ook kun je gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

- Huurprijs: € 666,-,- per maand
- Servicekosten: € 134,- per maand.
- Parkeerplek optioneel: € 50,- per maand.

Inkomenseis:
• Om in aanmerking te komen voor het appartement dient het bruto maandinkomen 3,5x de huur te bedragen. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u geïnteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie.

De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

De modern afgewerkte keuken bevindt zich in de leefruimte van het appartement en beschikt over een wasmachine aansluiting.

De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de modern afgewerkte wc met zwevend toilet.

  • 666,- huur per maand
  • Service kosten € 134,-
  • 38 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Schinkelwaard 22H

Wij Huiswaard

Schinkelwaard 22H Alkmaar

Korte Parallelweg 83

Wij Oude Maas

Korte Parallelweg 83 Dordrecht

Korte Parallelweg 55

Wij Oude Maas

Korte Parallelweg 55 Dordrecht