Wij Telgen

Studio's
Markt 404 7551 CH Hengelo

** BESCHIKBAAR PER 1 MEI 2024 **

Ben jij opzoek naar een fijne woonruimte in het centrum van Hengelo? Lees dan snel verder!

Een ruime studio van ca. 60 m² gelegen op de 4e verdieping. Houd je van koken? In jouw eigen keuken bereid jij de heerlijkste maaltijden. Ook beschikt deze studio over een eigen badkamer. Zin in ontspanning? Daar hoef je de deur niet voor uit. Er is namelijk een gezamenlijke sauna en sportschool aanwezig! Beide zijn gratis te gebruiken. Er zijn ook gemeenschappelijke ruimte met pooltafels en diverse werkruimtes. De huismeester is er vrijwel dagelijks.

- Studio van ca. 60 m²
- Opgeleverd met nette vloerafwerking en verduisterende gordijnen.
- Huurprijs: € 815,48,- per maand
- Servicekosten: € 210,- per maand (inclusief vergoeding stoffering € 15 per maand)
- Zonwering €18,50,- per maand

- Wij Telgen -
In 2018 is de bekende Telgenflat aan de Markt in Hengelo getransformeerd tot een prachtig appartementencomplex: Wij Telgen. De 83 studio’s en appartementen geven dit markante gebouw weer een moderne en comfortabele invulling. De studio’s en appartementen in Wij Telgen variëren in grootte van ruim 26 m² tot 63 m² en beschikken over een eigen luxe keuken en badkamer met tevens aansluiting voor een wasmachine. Alle woningen beschikken over een eigen berging.

Wij Telgen bevindt zich direct aan de Markt, middenin het centrum van Hengelo. Centraler kan haast niet! Alle faciliteiten zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en diverse andere voorzieningen liggen binnen handbereik.

Huisdieren zijn in dit complex niet toegestaan.

- Inkomenseis -
Om in aanmerking te komen voor deze studio is het van belang dat jouw bruto maandinkomen minimaal 3x de maandhuur exclusief servicekosten bedraagt.

Voor sociale huurwoning geldt een maximaal bruto jaarinkomen van € 47.699,- voor een alleenstaande en € 52.671,- voor een meerpersoonshuishouden.

Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend. Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien jij voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Standaard geldt er een waarborgsom van 1 maand de bruto huur
• Afhankelijk van de gegevens of situatie (zoals bijv. tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bij zelfstandig ondernemerschap) wordt er een hogere waarborgsom worden gevraagd.

- Huurperiode -
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

  • 815,- huur per maand
  • Service kosten € 195,-
  • 60 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Schinkelwaard 20T

Wij Huiswaard

Schinkelwaard 20T Alkmaar

Korte Parallelweg 59

Wij Oude Maas

Korte Parallelweg 59 Dordrecht

Vosselmanstraat 266A

Wij Kinsberg

Vosselmanstraat 266A Apeldoorn