Details

  • Zuiderzeestraat
  • 7411 MC
  • Deventer
  • ca. € 875,- tot € 920,- per maand
  • ca. 40 m²

100% verhuurd!

In het eigenzinnige Havenkwartier in Deventer wordt Staal gerealiseerd. Industrieel wonen tussen de IJssel en de haven, met het historische centrum om de hoek!

Het betreft een industrieel woongebouw midden in het hippe Havenkwartier. Een levendige plek om te wonen, werken en recreëren, één die in het oog springt. Met de oude industrie en de binnenhaven als inspiratiebron, en een knipoog naar autogarage ‘Bella Macchina’ die compleet vernieuwd wordt’. Naast de 18 huurwoningen voor het Anders Invest Huurwoningen Fonds worden er ook nog 20 koopappartementen gerealiseerd en worden verkocht aan particulieren. Daarnaast komen zowel de specialist in Italiaanse autotechniek Bella Macchina als de Italiaanse delicatessenzaak La Bottega weer terug tezamen met nog nader in te vullen commerciële ruimten. Het eindresultaat zijn vier markante bouwdelen die op een speelse wijze met elkaar verbonden zijn. De gevels, balkons, trappen en passages brengen de industriële sfeer op verrassende wijze tot leven.

Staal bestaat uit 4 gebouwen en in 1 van deze gebouwen vind je straks 18 ruime, zelfstandige 2-kamerappartementen. Een appartement is ca. 40 m² en beschikt over een keuken voorzien van inbouwapparatuur en is volledig voorzien van wand- en vloerafwerking. Daarnaast wordt zelfs de gordijnrails al voor je opgehangen! Je kan er dus zo intrekken en je zet iedere dag de lekkerste maaltijden op tafel. Ook heeft ieder appartement een eigen, fijne badkamer. Alles voor jezelf! Alle woningen hebben minimaal het energielabel A+.

Beschik je over een auto, dan kun je deze gemakkelijk kwijt in het openbare gebied. Parkeren in de omgeving van Staal is momenteel nog kosteloos. Mogelijk dat dit in de toekomst wel gaat veranderen.

De huurappartementen in Staal (Wij Havenkwartier) worden op 16 februari 2024 opgeleverd.

De 18 huurappartementen zijn onderdeel van het totaalproject met koopappartementen.

Interesse?

Na een voorspoedige verhuur, zijn alle huurwoningen van Staal in Harderwijk volledig verhuurd. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Bekijk alle informatie bij de pagina Vragen of zie de FAQ hieronder.

18 Woningen

Nu Huren

Bekijk onderstaand het beschikbare aanbod. Heb je interesse? Klik dan op de knop 'Nu huren' en schrijf je in met jouw voorkeuren!

Er zijn geen woningen gevonden
Er zijn geen woningen gevonden

Omgeving en bereikbaarheid

Het Havenkwartier staat bekend om het rauwe randje. Deze omgeving ademt creativiteit.
Op de begane grond, onder de appartementen, komen de garage Bella Macchina en de winkel La Bottega ook weer terug! Je kunt hier dus straks zelfs een beetje Italiaans genieten!

De ontwikkeling van dit gebied is 15 jaar geleden begonnen. Daarom is het nu een mix van mooie oude panden met nieuwe bestemming én nieuwbouw!

Ga je de hoek om, dan laat je de industriële omgeving achter je en ga je het historische centrum van Deventer in. Ga voor een dagje winkelen naar een van de gezellige straatjes en als je honger hebt strijk je neer op een van de terrassen op De Brink!

Ook de bereikbaarheid van Staal is goed. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 minuten loopafstand. Je bent dus binnen no time op het station van Deventer. Pak je liever de auto? Dan rij je binnen 5 minuten de A1 op.

Over Deventer

Deventer is een sfeervolle en gezellige stad aan de IJssel, met zo’n 98.000 inwoners. De binnenstad heeft middeleeuwse straatjes en prachtige historische panden. Aan leuke restaurants en café’s ontbreekt het hier niet. Daarnaast kun je in Deventer ook goed terecht voor een dagje winkelen of voor kunst en cultuur.

Het hele jaar door vinden evenementen plaats, zoals de Deventer Boekenmarkt, het buitenfestival Deventer op Stelten en het Dickens Festival. Ook de omgeving is de moeite waard, zoals Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en natuurlijk de IJssel. Heerlijk om hier te wandelen en te fietsen. Kortom: Deventer is een heerlijke stad om te wonen en te leven.

Zijn er naast de huurprijs ook nog servicekosten?
Ja, voor de gezamenlijke ruimtes en diensten waar alle bewoners gebruik van maken worden bepaalde kosten gedeeld. Bijvoorbeeld voor onderhoud van het binnenterrein, gezamenlijke elektra, huismeester, schoonmaken entrees & trappen. Deze kosten worden betaald vanuit de servicekosten. Hier betaal je als huurder maandelijks een voorschot voor. Je ontvangt hiervan altijd jaarlijks achteraf een separaat overzicht van de servicekosten, de zogenaamde servicekostenafrekening. De samenstelling van de servicekosten is in een wettelijk kader bepaald. Meer informatie vind je op de website van de Rijksoverheid.

Woningen 2e en 3e verdieping: De maandelijkse voorschot servicekosten bedragen €72,- per maand  (incl. gebruiksvergoeding stoffering).

Woningen 4e verdieping: De maandelijkse voorschot servicekosten bedragen ca.  €108,- per maand (incl. gebruiksvergoeding stoffering en zes zonnepanelen van 405WP per stuk). 

Kan ik zelf een keuken en/of badkamer uitkiezen?
Nee, de appartementen worden voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer. De keuken- en badkameropstelling zie je op de plattegronden.

Hoe zijn de wanden en plafonds afgewerkt?
De wanden in de woningen zijn voorzien van stucwerk en zijn gesausd. De plafonds zijn voorzien van wit spuitwerk.

Mogen de wanden geschilderd worden?
De wanden worden gesausd opgeleverd. Het staat je vrij om (een) wand(en) gedurende je huurperiode in een andere kleurstelling te schilderen echter dient bij het verlaten van het appartement, de woning in de originele lichte kleurstelling te worden achtergelaten. Uitgezonderd de badkamer en toilet, hier wordt tegelwerk toegepast.

Zijn de vloeren afgewerkt?
Ja, alle woningen worden voorzien van een PVC vloer met lichte hout-look.

Hoe worden de woningen verwarmd?
De woningen worden verwarmd middels een warmtepomp/vloerverwarming. Als huurder heb je zelf de keuze bij wie je energie afneemt. Er zijn diverse aanbieders, maar je dient dit zelf aan te vragen.
Het is mogelijk dat er wordt gevraagd naar de EAN-code, deze kun je na de oplevering doorgeven.

Is er een berging aanwezig?
De woningen beschikken over een kleine berging op een ander niveau, waar ook de meterkast zich bevindt. De berging is 1,79 x 0,91 cm.

Is er een fietsenstalling aanwezig?
Op het binnenterrein worden fietsrekken geplaatst, waar fietsen kunnen worden gestald. Dit is dus buiten.

Zijn er liften aanwezig?
Ja, het gebouw beschikt over een lift.

Zijn huisdieren toegestaan?
Huisdieren zijn niet toegestaan in dit nieuwbouwcomplex.