Details

  • Noordzeestraat
  • 7411 MA
  • Deventer
  • vanaf ca. € 755,- per maand
  • ca. 40 m²

In het eigenzinnige Havenkwartier in Deventer wordt Staal gerealiseerd. Industrieel wonen tussen de IJssel en de haven, met het historische centrum om de hoek!

Staal bestaat uit 4 gebouwen en in 1 van deze gebouwen vind je straks 18 ruime. zelfstandige appartementen. Een appartement is ca. 40 m² en beschikt over een keuken voorzien van inbouwapparatuur en is volledig voorzien van wand- en vloerafwerking. Je kan er dus zo intrekken en je zet iedere dag de lekkerste maaltijden op tafel. Ook heeft ieder appartement een eigen, fijne badkamer. Alles voor jezelf!

En beschik je over een auto, dan kun je deze gemakkelijk kwijt in het openbare gebied.

Naar verwachting worden de huurappartementen in Staal in 2023 opgeleverd.

De 18 huurappartementen zijn onderdeel van het totaalproject met koopappartementen. Meer informatie vind je op www.staaldeventer.nl.

18 Woningen

  • Appartementen

Verwachte oplevering

Naar verwachting start de bouw van Staal aan het eind van 2021. Als alles volgens planning verloopt, kun jij aan het begin van 2023 de sleutels van jouw nieuwe studio in ontvangst nemen.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang? Registreer je dan voor de nieuwsbrief via de knop hieronder en mis niets!

Omgeving en bereikbaarheid

Het Havenkwartier staat bekend om het rauwe randje. Deze omgeving ademt creativiteit.
Op de begane grond, onder de appartementen, komen de garage Bella Macchina en de winkel La Bottega ook weer terug! Je kunt hier dus straks zelfs een beetje Italiaans genieten!

De ontwikkeling van dit gebied is 15 jaar geleden begonnen. Daarom is het nu een mix van mooie oude panden met nieuwe bestemming én nieuwbouw!

Ga je de hoek om, dan laat je de industriële omgeving achter je en ga je het historische centrum van Deventer in. Ga voor een dagje winkelen naar een van de gezellige straatjes en als je honger hebt strijk je neer op een van de terrassen op De Brink!

Ook de bereikbaarheid van Staal is goed. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 minuten loopafstand. Je bent dus binnen no time op het station van Deventer. Pak je liever de auto? Dan rij je binnen 5 minuten de A1 op.

Over Deventer

Deventer is een sfeervolle en gezellige stad aan de IJssel, met zo’n 98.000 inwoners. De binnenstad heeft middeleeuwse straatjes en prachtige historische panden. Aan leuke restaurants en café’s ontbreekt het hier niet. Daarnaast kun je in Deventer ook goed terecht voor een dagje winkelen of voor kunst en cultuur.

Het hele jaar door vinden evenementen plaats, zoals de Deventer Boekenmarkt, het buitenfestival Deventer op Stelten en het Dickens Festival. Ook de omgeving is de moeite waard, zoals Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en natuurlijk de IJssel. Heerlijk om hier te wandelen en te fietsen. Kortom: Deventer is een heerlijke stad om te wonen en te leven.