Wij Jullensblok Blok C

3-kamerappartement
Jullensstraat 1 9721 BK Groningen

Deze ruime maisonnette beschikt over 3 kamers en heeft een totale oppervlakte van ca. 73 m2. De woonkamer vind je op de begane grond en de 2 slaapkamers zijn gelegen op de 1e verdieping. Je hebt daardoor veel mogelijkheden qua inrichting. Gebruik je de extra kamer als werkkamer of extra slaapkamer? De keuze is aan jou!De woning beschikt over een moderne keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een inloopdouche met douchewand en wastafel met spiegel. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet.Tevens beschikt de woning over een interne berging, waar bijvoorbeeld de wasmachine geplaats kan worden. De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

De woning beschikt over een moderne keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een inloopdouche met douchewand en wastafel met spiegel. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet.

  • 100,- huur per maand
  • 73 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Jullensstraat 69

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 69 Groningen

Jullensstraat 61

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 61 Groningen

Jullensstraat 23

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 23 Groningen