Wij Jullensblok Blok C

2-kamerappartement
Jullensstraat 29 9721 BK Groningen

Dit comfortabele 2-kamerappartement heeft een totale oppervlakte van ca. 51 m2 en is gelegen op de 1e verdieping. Hier kom je écht thuis. Je betreedt de woning via de hal. Vanuit hier bereik je de woonkamer of de slaapkamer met aangrenzende badkamer (zonder deur).De woning beschikt over een moderne keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een inloopdouche met douchewand en wastafel met spiegel. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet.Tevens beschikt de woning over een interne berging, waar bijvoorbeeld de wasmachine geplaats kan worden. De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

De woning beschikt over een moderne keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een inloopdouche met douchewand en wastafel met spiegel. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet.

  • 100,- huur per maand
  • 51 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Jullensstraat 13

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 13 Groningen

Jullensstraat 41

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 41 Groningen

Jullensstraat 53

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 53 Groningen