Wij Jullensblok Blok C

4-kamerappartement
Jullensstraat 5 9721 BK Groningen

Dit luxe 4-kamerappartement heeft een totale oppervlakte van ca. 97 m2 en is gelegen op de begane grond. De ideale woninig als je opzoek bent naar meer ruimte. Je betreedt de woning via de hal en vanuit hier bereik je de woonkamer. Tussen de woonkamer en de slaapkamers bevindt zich nog een hal.De woning beschikt over een moderne keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een inloopdouche met douchewand en wastafel met spiegel. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet.Tevens beschikt de woning over een interne berging, waar bijvoorbeeld de wasmachine geplaats kan worden. De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

De woning beschikt over een moderne keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een inloopdouche met douchewand en wastafel met spiegel. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet.

  • 100,- huur per maand
  • 97 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Jullensstraat 31

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 31 Groningen

Jullensstraat 39

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 39 Groningen

Jullensstraat 49

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 49 Groningen