Wij Jullensblok Blok C

2-kamerappartement
Jullensstraat 69 9721 BK Groningen

Dit comfortabele 2-kamerappartement heeft een totale oppervlakte van ca. 51 m2 en is gelegen op de 3e verdieping. Hier kom je écht thuis. Je betreedt de woning via de hal. Vanuit hier bereik je de woonkamer of de slaapkamer met aangrenzende badkamer (zonder deur).De woning beschikt over een moderne keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een inloopdouche met douchewand en wastafel met spiegel. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet.Tevens beschikt de woning over een interne berging, waar bijvoorbeeld de wasmachine geplaats kan worden. De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

De woning beschikt over een moderne keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een koelvriescombinatie, afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

De badkamer is compleet afgewerkt en heeft een inloopdouche met douchewand en wastafel met spiegel. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet.

  • 100,- huur per maand
  • 51 m2 oppervlakte

Anderen bekeken ook

Jullensstraat 69

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 69 Groningen

Jullensstraat 37

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 37 Groningen

Jullensstraat 7

Wij Jullensblok Blok C

Jullensstraat 7 Groningen